Lifestyle

Μπαράκ Ομπάμα: To μενού που του μαγείρεψε γνωστός Έλληνας σεφ και η αποκάλυψή του για τον Ομπάμα!

Gossip-tv Team

Δεν θα μπορούσε να μην δοκιμάσει τα εγχώρια εδέσματα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες για το «Obama Foundation Leaders» που διοργανώνεται στην Αθήνα.

Σύμωνα με το ρεπορταζ της εκπομπής, «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το μενού που απόλαυσε ο Ομπάμα ήταν ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

4626-lazarou-portreto.jpg

«Εμένα με κάλεσαν από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η διοργάνωση μου ζήτησε να μαγειρέψω για τον ίδιο το μεσημεριανό του γεύμα. Ήταν ριζότο κρόκος Κοζάνης και γαρίδες. Φέτα σφυρίδα με αυγολέμονο και αγκινάρες. Το γλυκό ήταν φράουλα με έναν από τους κορυφαίες ζαχαροπλάστες του βαρούλκο. Ήταν εποχιακό προϊόν. Χρόνος που δόθηκε ήταν 30' δεν είχε παραπάνω χρόνο...το καλό είναι ότι το απόλαυσε. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να χωρέσουμε όσο περισσότερη Ελλάδα μέσα στα πιάτα» ανέφερε ο Λευτέρης Λαζάρου.

image-(8).jpg

Ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέχεια ότι ο Μπαράκ Ομπάμα πέρασε πολύ ωραία στην Ελλάδα καθώς τα πιάτα άδειασαν ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συγχάρηκε το σεφ για το μενού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved