Η ανακοίνωση της Meghan Markle για τον πατέρα της: «Δε θα παραβρεθεί στο γάμο»
VIP Life

Η ανακοίνωση της Meghan Markle για τον πατέρα της: «Δε θα παραβρεθεί στο γάμο»

Λιτή η δήλωση της μέλλουσας νύφης

Το Σάββατο 19 Μαϊου η Meghan Markle θα παντρευτεί τον αγαπημένο της πρίγκιπα Harry και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω της, όχι μόνο για το γάμο αλλά και για το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από μερικά 24ωρα με τον πατέρα της. Ο Thomas Markle δωροδοκήθηκε για να κάνει παπαράτσι και η νύφη έγινε έξαλλη όπως και το Παλάτι, το οποίο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ότι ο πατέρας της Meghan δε θα παραβρεθεί στον πριγκιπικό γάμο.

Την Τρίτη το βράδυ ο Thomas Markle εξέδωσε ανακοίνωση όπου έλεγε ότι δεν θα παραβρεθεί στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι επειδή πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.

Η Meghan Markle εξέδωσε σήμερα το πρωί επίσημη δήλωση που επιβεβαιώνει πως ο Thomas Markle δε θα συμμετάσχει μετά από χειρουργική επέμβαση καρδιάς. Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή της αναφέρει: Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα παραβρεθεί στο γάμο μου. Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να του δοθεί ο χώρος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους προσέφεραν γενναιόδωρα μηνύματα υποστήριξης. Να ξέρετε πως ο Χάρι κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας την ημέρα του γάμου μας το Σάββατο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved