Γάμος πρίγκιπα Harry-Meghan Markle: Δείτε εδώ live όλα όσα συμβαίνουν στο Windsor
VIP Life

Γάμος πρίγκιπα Harry-Meghan Markle: Δείτε εδώ live όλα όσα συμβαίνουν στο Windsor

Είναι η πιο σημαντική ημέρα της κοινής ζωής που ξεκινούν και οι δύο ερωτευμένοι, ο πρίγκιπας Harry και η Αμερικανίδα σύντροφός του Meghan Markle θέλουν να είναι ημέρα χαράς, μία γιορτή και μία ευκαιρία να μοιραστούν με τον κόσμο την ευτυχία τους.

Το ζευγάρι που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον προηγουμενο Νοέμβριο προγραμμάτιζε εδώ και μήνες τα πάντα για τον γάμο του ο οποίος και θα γίνεται στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor, όπου ο πρίγκιπας Harry είχε βαφτιστεί. Τη συνολική διοργάνωση ανέλαβε το γραφείο του Λόρδου Chamberlain του Παλατιού του Buckingham το οποίο και αναλαμβάνει βασιλικούς γάμους, όμως οι μελλόνυμφοι από την αρχή ήθελαν να έχουν τον πρώτο λόγο σε όλα. Τα έξοδα για τον γάμο φαίνεται να είναι μοιρασμένα καθώς σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις το παλατιού, οι υπηρεσίες που αφορούν στη μουσική, τα λουλούδια, τους υπόλοιπους στολισμόυς και την υποδοχή θα πληρωθούν από τη βασιλική οικογένεια αλλά και την οικογένεια της Meghan.

Oι προσκλήσεις που εστάλησαν είναι 600 στο σύνολο, οι 200 από τους οποίους έχουν λάβει μία ακόμα πιο πριβέ πρόσκληση σε ένα after party που θα φιλοξενηθεί στο Frogmore House, στο Windsor.

Το ζευγάρι δεν έχει επίσημη λίστα με πολιτικούς αρχηγούς στη λίστα των καλεσμένων, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα παρευρεθούν επισήμως η πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Theresa May ή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, όπως ούτε ο πρώην πλανητάρχης Barack Obama.

Σύμφωνα με πηγές του παλατιού, οι καλεσμένεοι είναι αυστηρώς άνθρωποι που έχουν προσωπική και άμεση σχέση με το ζευγάρι, και ένας από τους λόγους είναι και καθαρά πρακτικός καθώς το εκκλησάκια του Αγίου Γεωργίου είναι σχετικά μικρό. Ένας ακόμα λόγος είναι ότι ο πρίγκιπας δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολιτικού σκηνικού της χώρας, όπως ο μεγαλύτερος αδελφός του.

Όσο για το dress code, σύμφωνα με πληροφορίες, οι καλεσμένοι έχουν δεχτεί έναν… οδηγό για τη μεγάλη ημέρα. Οι οδηγίες αυτές απαγορεύουν κάμερες και ογκώδεις τσάντες ενώ θα ζητηθεί από τους καλεσμένους να παραδώσουν κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές που θα μπορούσαν να αποσπάσουν με αυτές οπτικοακουστικό υλικό.

Επίσης, οι καλεσμένοι, δεν θα πρέπει να φορούν μετάλλια ενώ στα αξεσουάρ τους απαγορεύονται τα… σπαθιά!

Πάντως, από τις 12,00 (ώρα Ελλάδας) άρχισαν να καταφτάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο David Beckham με τη Victoria Beckham, ο George Clooney με τη σύζυγό του Amal Alamuddin και πολλοί ακόμα...

14.45 Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και αντάλλαξε τις βέρες του

14.54 Το μυστήριο τελειώνει και το ζευγάρι ετοιμάζεται να βγει από την εκκλησία

15.04 H έξοδος του ζευγαριού από την εκκλησία

15.15 Η βόλτα του ζευγαριού με την άμαξα στους δρόμους! Ο κόσμος τους αποθεώνει

Πατήστε εδώ για να δείτε live τα όσα συμβαίνουν στο Windsor

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved