Η τέως βασιλική οικογένεια «αλωνίζει» το Αιγαίο με σκάφος!
VIP Life

Η τέως βασιλική οικογένεια «αλωνίζει» το Αιγαίο με σκάφος!

Εχοντας ως βάση τους τη µόνιµη κατοικία του Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας στο Πόρτο Χέλι, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους απολαµβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα, όπως συνηθίζουν κάθε καλοκαίρι. 

Ο Παύλος, αναλαµβάνοντας το τιµόνι σε ιστιοπλοϊκό σκάφος, έφυγε µε τη Μαρί Σαντάλκαι τα παιδιά τους για µια µοναδική κρουαζιέρα στο Αιγαίο. Αφού πέρασαν από την Αντίπαρο και τη Σίφνο για βουτιές και ηλιοθεραπεία, έκαναν στάση σε έναν από τους πιο αγαπηµένους τους σταθµούς, την κοσµοπολίτικη Μύκονο. Εκεί γιόρτασε τα γενέθλιά της η κόρη του ζευγαριού, Μαρία-Ολυµπία, όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία τρία χρόνια. Η εορτάζουσα έκλεψε τις εντυπώσεις όπου και αν βρέθηκε, καθώς δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται διεθνώς ένα από τα πιο ισχυρά fashion icons της νέας γενιάς. Οχι πως ο γοητευτικός αδελφός της Κωνσταντίνος-Αλέξιος πέρασε απαρατήρητος. Το αντίθετο, µάλιστα, µιας και ο 19χρονος δευτερότοκος γιος της οικογένειας φιγουράρει στις κοσµικές στήλες των ξένων περιοδικών ως ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες.

Μία από τις ηµέρες των διακοπών τους, ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ και η κόρη τους Μαρία Ολυμπία επέλεξαν να επισκεφθούν τον καλό τους φίλο και διάσηµο Ιταλό σχεδιαστή Βαλεντίνο, µε τον οποίο διατηρούν ισχυρούς δεσµούς φιλίας εδώ και περίπου 25 χρόνια. Αλλωστε, η Μαρί Σαντάλ είχε επιλέξει νυφική δηµιουργία του για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας µε τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και από τότε είναι πολύ δεµένοι. Ο διάσηµος σχεδιαστής υποδέχθηκε στην πολυτελή θαλαµηγό του τους φίλους του και όλοι µαζί πέρασαν µια αξέχαστη ηµέρα εν πλω, έχοντας πολλά να πουν µετά από καιρό. Το ίδιο βράδυ, στο σπίτι του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι, η πριγκίπισσα Αλεξία οργάνωσε ένα σούπερ πάρτι-έκπληξη για τα 13α γενέθλια του γιου της, Κάρλος Μοράλες, όπου πανευτυχείς οι παππούδες του, Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία, αγκάλιασαν τον έφηβο εγγονό τους και του ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» µετά το σβήσιµο των κεριών.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με τη Realnews, η Θεοδώρα ξεναγεί στην Ελλάδα τον αγαπηµένο της Μάθιου Κουµάρ, έγκριτο δικηγόρο στις Ηνωµένες Πολιτείες. Πέρυσι είχαν επισκεφθεί µαζί τη µαγική Σαντορίνη και την κοσµοπολίτικη Μύκονο, ενώ κατέληξαν στο Πόρ-το Χέλι για να δουν τους γονείς της. Φέτος και µέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραµµές, το ζευγάρι, που είναι µαζί περίπου δύο χρόνια και δείχνει έτοιµο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο Πόρτο Χέλι να επιβιβάζεται σε ιστιοπλοϊκό για µια ξέγνοιαστη βόλτα µέχρι τις Σπέτσες, όπου και θα κατέλυε. Ο Μάθιου έχει ενθουσιαστεί από τις οµορφιές της χώρας µας και θέλει πολύ να δει από κοντά όσο περισσότερα µέρη µπορεί. Στην παρέα τους είναι και ο αδελφός της Θεοδώρας, ο Φίλιππος, και άλλα µέλη της τέως βασιλικής οικογένειας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved