Το τάμα  του Αλβάρο πριν τον γάμο του με την Σεβέρο για να διώξει την κατάρα
VIP Life

Το τάμα του Αλβάρο πριν τον γάμο του με την Σεβέρο για να διώξει την κατάρα

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και η Ντενίζ Σεβέρο βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον γάμο τους.

Ο ιππέας θα ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά, μετά τον γάμο του με την Αθηνά Ωνάση, ενώ έχει κάνει και έναν αρραβώνα με το μοντέλο Σιμπέλ Ντόρσα με την οποία απέκτησε την κόρη του.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στο θέρετρο Αλγκάρβε στην Πορτογαλία και λίγες μέρες πριν το μυστήριο βρέθηκαν εκεί για έναν σημαντικό λόγο. Ο σκοπός της επίσκεψής τους ήταν για να επισκεφθούν το χωριό Φατίμα και το Santuario di Fatima που θεωρείται το Βατικανό της Πορτογαλίας. Το συγκεκριμένο χωριό φημίζεται για τις περισσότερες εμφανίσεις της Παναγίας, ενώ στις 13 Μαϊου χιλιάδες προσκυνητές βρίσκονται εκεί για να τιμήσουν την εμφάνιση της Παναγίας.

Το ζευγάρι θέλησε να κάνει ένα τάμα για να είναι ευλογημένοι και προστατευμένοι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Αλβάρο και η Ντενίζ φοβούνται την περιβόητη κατάρα της Σιμπέλ, του μοντέλου που άφησε ο Αλβάρο για να παντρευτεί την Αθηνά Ωνάση.

Η Σιμπέλ πριν πεθάνει είχε αφήσει ένα σημείωμα που έγραφε: «Ελπίζω κάποια στιγμή να σε συγχωρήσει ο Θεός για όλα όσα έκανες σε μένα, την Αθηνά και το παιδί. Λυπάμαι την Αθηνά που δεν θα γνωρίσει ποτέ έναν πραγματικό άντρα, την αγάπη, όπως και καμία άλλη γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό σου». Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι που θα παντρευτεί σε λίγες μέρες θέλησε με αυτό το τάμα να ξορκίσει την… κατάρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved