Χλιδάτη βάφτιση στο Μονακό! Όλες οι λεπτομέρειες
VIP Life

Χλιδάτη βάφτιση στο Μονακό! Όλες οι λεπτομέρειες

Το φθινόπωρο στο Μονακό ο καιρός είναι ακόμα γλυκός και η ροή των φιλοπερίεργων τουριστών έχει μειωθεί αισθητά.

Ωστόσο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές, καλεσμένοι του Ζαννή Φραντζέσκου και της συζύγου του Βερόνικας, θα ταξιδέψουν στο μικροσκοπικό σε έκταση πριγκιπάτο.

Ο Mr Nammos βαφτίζει τον 11 μηνών γιο του και διοργανώνει ένα διήμερο πάρτι, όπου αναμένεται να παραβρεθούν σχεδόν 200 εκλεκτοί καλεσμένοι.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Gala στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί το μυστήριο της βάφτισης του Ζαννή junior. Εκτός από την τελετή που θα λάβει χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στην καθολική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθούν και δύο πάρτι. Το πρώτο θα δοθεί την παραμονή της βάφτισης, το βράδυ της Παρασκευής ενώ το dinner παρτυ θα γίνει σε ένα από τα διασημότερα εστιατόρια του Μονακό.

Αμέσως μετά το μυστήριο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το μεσημέρι του Σαββάτου, θα ακολουθήσει το μεγάλο πάρτι σε ξενοδοχείο. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο χτισμένο ψηλά στην περιοχή της Εζ, κοντά στη Νίκαια με συγκλονιστική θέα στην Κυανή Ακτή.

Οι προσκεκλημένοι του ζεύγους θα μεταφερθούν με ειδικά βαν λιμουζίνες από την εκκλησία στο επιβλητικό resort όπου θα παρατεθεί και το δείπνο της βάφτισης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved