Θεοδώρα Γλίξμπουργκ: Ανακοίνωσε τους αρραβώνες της με το δικηγόρο μέσω Instagram
VIP Life

Θεοδώρα Γλίξμπουργκ: Ανακοίνωσε τους αρραβώνες της με το δικηγόρο μέσω Instagram

Τους αρραβώνες της με τον Μάθιου Τζ. Κούμαρ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες η εγγονή του τέως, Θεοδώρα με ανάρτησή της στο Instagram.

Tη χαρμόσυνη αυτή είδηση επιβεβαίωσε το Προσωπικό Γραφείο του Κωνσταντίνου, με Δελτίο Τύπου και δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της πρώην βασιλικής οικογένειας.

Η δεύτερη κόρη και τέταρτη κατά σειρά απόγονος του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ και της Άννας-Μαρίας βρήκε τον έρωτα της στο πρόσωπο του Αμερικανού δικηγόρου, με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούν στο Λος Αντζελες.

Η σχέση του ζευγαριού, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ciao μετράει περίπου δυο χρόνια. Στην αρχή η Θεοδώρα κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό την ευγενική καταγωγή της ώστε να μην αποθαρρύνει ή τρομάξει τον αγαπημένο της, ενώ του το αποκάλυψε έπειτα από μήνες σχέσης. Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο δικηγόρο, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Λος Αντζελες, όπου και γνώρισε την Θεοδώρα μιας και εκείνη έχει εγκατασταθεί εκεί τα τελευταία έξι χρόνια.

Ακόμα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία του γάμου, αλλά αναμένεται αυτός να γίνει μέσα στο 2019, ενώ το πιθανότερο είναι ως τόπος τέλεσης του μυστηρίου να επιλεγεί η Ελλάδα και ίσως οι Σπέτσες, καθώς η πρώην Βασιλική οικογένεια διατηρεί το εξοχικό της σπίτι, μια εντυπωσιακή βίλα, στο κοντινό Πόρτο Χέλι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved