Ένα τρελό party για Ολυμπία και Νιάρχο Junior!
VIP Life

Ένα τρελό party για Ολυμπία και Νιάρχο Junior!

Η εγγονή του ιέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας διασκέδασαν στο χριστουγεννιάτικο event του Moda Operandi, στη Νέα Υόρκη!

Χλιδή, μόδα, κομψότητα αλλά και άρωμα Ελλάδας κυριάρχησαν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Moda Operandi στην καρδιά της Νέας Υόρκης, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, αφού μεταξύ των καλεσμένων εθεάθησαν και οι γόνοι δυο πολύ γνωστών ελληνικών οικογενειών.
Από τη μία η γαλαζοαίματη Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και από την άλλη ο Νικόλαος, ο εγγονός του Σταύρου Νιάρχου..
Το Moda Operandi, που είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρείες online αγοράς ρούχων και αξεσουάρ, πραγματοποίησε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο πάρτι του στο ξενοδοχείο «The mark» στο Μανχάταν. Οι καλεσμένοι φόρεσαν φυσικά ρούχα από την επιχείρηση και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ποτό και… junk food. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με στιγμιότυπα της βραδιάς, η Ολυμπία εμφανίστηκε να διασκεδάζει με τον καλό της φίλο Νίκο Νιάρχο, τη διάσημη Αλεξάνδρα Σαπέλ, η οποία ασχολείται επίσης με τον χώρο της μόδας και ιδιαίτερα μετά κοσμήματα, την Τατιάνα Χάμπρο, που είναι μέλος της ομάδας του Moda Operandi και άλλες γκλάμορους καλεσμένες του αμερικανικού οίκου μόδας.
Η Μαρία-Ολυμπία, για τη βραδιά επέλεξε ένα φούξια μίνι φόρεμα σε στυλ σακάκι .με κόκκινη ζώνη στη μέση και βαθύ ντεκολτέ, που άφηνε ακάλυπτο το μπούστο της. Η μεγαλύτερη κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ είναι γνωστό ότι λατρεύει τη μόδα και την υπηρετεί πίστα, είτε μέσω των στυλιοτικών της επιλογών είτε και μέσω της δουλειάς της, αφού συχνά ποζάρει ως μοντέλο για τα ρούχα γνωστών οίκων μόδας. Έτσι, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιο event.
Αλλωστε, το Moda Operandi δεν είναι μια τυχαία επιχείρηση. Πολύ συχνά αποτελεί επιλογή γνωστών κυριών ανά τον κόσμο, αλλά από εκεί ήταν και το φόρεμα που επέλεξε η Μέγκαν Μαρκλ σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις της. Κερδίζει ολοένα έδαφος στις έξυπνες αγορές των πλουσίων, καθώς ασχολείται με την πώληση ρούχων και αξεσουάρ, με το πλεονέκτημα ότι επιτρέπει στους πελάτες και τις πελάτισσες να προπαραγγέλλουν online ρούχα μεγάλων και γνωστών σχεδιαστών κατευθείαν μετά το runway show.
Φυσικά, τα ρούχα αυτά που θα κατοχυρώσουν οι πελάτες με κάποιο καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό, δεν θα βγουν σε καταστήματα. Είναι μοναδικά κομμάτια
Πάντως, αν και δεν αποτέλεσε έκπληξη η παρουσία της Ολυμπίας, η εμφάνιση του εγγονού του Σταύρου Νιάρχου συζητήθηκε αρκετά, καθώς θεωρείται μετρημένος και εξαιρετικά χαμηλών τόνων, αποφεύγοντας τα ξέφρενα πάρτι και τα γκλάμορους γκαλά. Ωστόσο, το γεγονός αυτό ίσως εξηγείται από το ότι συμμετέχει στη δημοσιογραφική ομάδα του διάσημου αμερικανικού περιοδικού «New Yorker», που παρακολουθεί τα «δρώμενα» της Νέας Υόρκης. Σημειώνεται ότι ο γιος του μεγιστάνα Σπύρου Νιάρχου και της υπέρκομψης Δάφνης Γκίνες κάνει καριέρα δημοσιογράφου στις ΗΠΑ, συνεργαζόμενος με τα σημαντικότερα έντυπα του κόσμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved