Στο σφυρί η έπαυλη του Ωνάση στο Λαγονήσι- Το μεγάλο μυστικό της βίλας και η επίσκεψη της Αθηνάς!
VIP Life

Στο σφυρί η έπαυλη του Ωνάση στο Λαγονήσι- Το μεγάλο μυστικό της βίλας και η επίσκεψη της Αθηνάς!

Η βίλα της αδερφής του Αριστοτέλη Ωνάση, Καλλιρόης Πατρονικόλα, είναι έτοιμη να βρει νέο ιδιοκτήτη και πάλι!

Η συγκεκριμένη έπαυλη, είχε μεταβιβαστεί στην κόρη της Καλλιρόης Πατρονικόλα, Μαριλένα, η οποία την πούλησε στον εφοπλιστή Ευάγγελο Πιτσιόλη. Το εν λόγω ακίνητο, έχει λάβει ριζική ανακαίνιση, ενώ τους τελευταίους μήνες ενοικιάζεται έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού.

Έχει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, συνολικό εμβαδό 823 τ.μ και εκτείνεται σε παραλιακό οικόπεδο 5 στρεμμάτων με πανοραμική θέα στον Σρωνικό. Υπάρχει, επίσης, πισίνα και τεχνητή λίμνη, διαθέτει μεγάλο καθιστικό, 7 μάστερ κρεβατοκάμαρες και playroom. Ακόμη, υπάρχει γυμναστήριο, εκκλησάκι και ένα ξεχωριστό κτίσμα με δύο υπνοδωμάτια για το προσωπικό.

Η Αθηνά Ωνάση έμεινε στην συγκεκριμένη έπαυλη το 1999, όταν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα, για τον γάμο του εξαδέλφου της Γιώργου Δράκου, γιου της Μαριλένας Πατρονικόλα.

Στη βίλα «Εartha», όπως ονομάζεται, κρύφτηκε κι ο απαγορευμένος έρωτας του Ανδρέα Παπανδρέου με την Μαριλένα Πατρονικόλα, όπως αναφέρει στο βιβλίο της «Έρωτας και Εξουσία» η Μαργαρίτα Παπανδρέου. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από την πλευρά της Μαριλένας Πατρονικόλα.

Η είδηση ότι η έπαυλη διατίθεται προς πώληση, ΄όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, έχει φτάσει μέχρι τη Νέα Υόρκη, κάνοντας πλούσιους ομογενείς να εκδηλώνουν το έντονο ενδιαφέρον τους.

Δείτε φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved