Λαμπερά εγκαίνια στην καρδιά του Κολωνακίου! Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Χατζίδου και οι celebs (pics)
VIP Life

Λαμπερά εγκαίνια στην καρδιά του Κολωνακίου! Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Χατζίδου και οι celebs (pics)

Τα λαμπερά εγκαίνια ολοκαίνουργιου boutique hotel στην καρδιά του Κολωνακίου στάθηκαν η αφορμή για να συγκεντρωθούν δεκάδες celebrities και να τα πουν για λίγο σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα!

Ο λόγος για τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου boutique hotel “The Duke Boutique Suites” στην καρδιά του Κολωνακίου (Χερσώνος 8) που έγιναν παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και φίλων και συνεργατών του ιδιοκτήτη κου Δημήτρη Κολοκασίδη. Τα εγκαίνια του ξενοδοχείου, τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Mόλις 400 μέτρα από την πλατεία Κολωνακίου, στους πρόποδες του Λυκαβηττού, το τετραώροφο ξενοδοχείο συνδυάζει την πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων με τη ζεστασιά και την αυτονομία ενός ιδιωτικού VIP τόπου κατοικίας προσφέροντας πολυτελής σουίτες κι ευρύχωρα δωμάτια με φυσικό φως και σύγχρονη ατμόσφαιρα εμπνευσμένα από μία μινιμαλιστική σύνθεση που βασίζεται σε ευθείες γραμμές και ορθά πλάνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης Wellness Spa Center στο οποίο οι επισκέπτες του έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χαλαρωτικά μασάζ, χαμάμ, Spa, κέντρο γυμναστικής αλλά κι ένα ευρύ φάσμα θεραπειών υγείας και ομορφιάς από άρτιους επαγγελματίες. Στολίδι του The Duke Boutique Suites αποτελεί το Lounge Bar που διαθέτει στο roof garden το οποίο είναι ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ κι αποτελεί ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς τον καφέ ή το ποτό του θαυμάζοντας τη θέα από τον λόφο του Λυκαβηττού και την πανέμορφη πόλη της Αθήνας.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved