Kylie Jenner: Το αστρονομικό ποσό που έδωσε για να νοικιάσει θαλαμηγό (photos)
VIP Life

Kylie Jenner: Το αστρονομικό ποσό που έδωσε για να νοικιάσει θαλαμηγό (photos)

H Kylie Jenner είναι κορίτσι με χρήμα, δόξα και ακριβά γούστα βεβαίως-βεβαίως.

Η διάσημη τηλεπερσόνα γίνεται 22 χρόνων και αποφάσισε να το γιορτάσει με φίλους της, νοικιάζοντας θαλαμηγό και πληρώνοντας αδρά!

Αν δεν κάθεστε… καθίστε γιατί τα λεφτά είναι πολλά!

Όπως θα άρμοζε σε μια δισεκατομμυριούχο απο­φάσισε να γιορτάσει τα εικοστά δεύτερα γενέ­θλια της και είπε να βάλει βαθιά το χέρι στην ήδη μεγάλη τσέπη της, προκειμένου να διοργανώσει ένα πάρτι γενεθλίων που θα μείνει αξέχαστο στην ίδια και στους φίλους της, στο κατάστρωμα πο­λυτελούς θαλαμηγού.

Νοίκιασε λοιπόν το superyacht «Tranquility» το οποίο διαθέτει καμπίνες για 22 άτομα, συμπε­ριλαμβανομένων μιας master suite και τριών VIP δωματίων, spa, κέντρο αισθητικής, σινεμά, γυ­μναστήριο, πισίνα, ελικοδρόμιο, μπαρ στο κατάστρωμα και 29μελές πλήρωμα, ικανό να υλοποι­ήσει την πιο τρελή επιθυμία της ίδιας και των φί­λων της.

Καταραμένη φτώχεια κοινώς…

Το μήκους 91 μέτρων σκάφος ανήκε παλαιότερα σε έναν φυγά τραπεζίτη, ωστόσο κατασχέθηκε για να αποπληρωθούν κάποια από τα χρήματα που καταχράστηκε από την κυβέρνηση της Μα­λαισίας. Παρότι δεν έχε γίνει γνωστό το ακριβές τίμημα της ενοικίασης του από την Τζένερ, πη­γές αναφέρουν ότι ξόδεψε μια μικρή περιουσία.

Στη λίστα των καλεσμένων αναμένεται να βρίσκονται, εκτός από την πολυμελή οικογέ­νεια της και την ελληνικής καταγωγής κολλητή της Αναστασία Καρανικολάου, ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα από τον χώρο της μουσικής αλλά και του modeling.

Δείτε το υπερπολυτελές σκάφος και το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει η νεαρή billionaire…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved