Αυτά είναι τα σχέδια του Ριμπολόβλεφ για τον «Σκορπιό» (photos)
VIP Life

Αυτά είναι τα σχέδια του Ριμπολόβλεφ για τον «Σκορπιό» (photos)

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ πρόκειται να μετατρέψει τον «Σκορπιό» του Αριστοτέλη Ωνάση σε κάτι άκρως εντυπωσιακό.

Σέ τρία χρόνια από σήμερα θα είναι έτοιμη η υπερπολυτελής τουριστική μονάδα που σχεδιάζει να δημιουργήσει στον Σκορπιό ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος σε κυπριακό περιοδικό!

Ο βαθύπλουτος «βασιλιάς των λιπασμάτων», μιλώντας στο έντυπο «Wealth Management», ανέλυσε τα σχέδια του για το πρώην νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, το οποίο χαρακτήρισε «επίγειο παράδεισο», λέγοντας ότι στα πλάνα του είναι η δημιουργία ενός οικολογικού νησιού με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση του υπάρχοντος τοπίου.

Στον τόπο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την οικογένεια του Έλληνα κροίσου θα δημιουργηθεί το κυρίως τουριστικό συγκρότημα, το οποίο θα διαθέτει spa, χλιδάτα εστιατόρια και μαρίνα, ενώ στα σχέδια του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη περιλαμβάνονται ακόμη η κατασκευή ελικοδρομίου, αμφιθεάτρου, αγροκτήματος και εκθεσιακών χώρων και χώρων αναψυχής!

«Στόχος της οικογένειας μας είναι να δημιουργηθεί το πρώτο πολυτελές συγκρότημα καταλυ­μάτων στην Ελλάδα που θα βρί­σκεται σε ένα ιδιωτικό νησί και θα είναι ένα από τα λίγα σε όλο τον κόσμο, για την ακρίβεια μοναδικό στη Με­σόγειο» ανέφε­ρε χα­ρακτη­ριστικά ο Ντμίτρι Ριμπολοβλεφ, συ­μπληρώνοντας ότι κάθε φορά που επισκέπτεται τον Σκορπιό νιώ­θει σαν στο σπί­τι του.

«Δεν είναι μόνο ένα ιδιωτικό καταφύγιο που με βοηθάει να χαλαρώνω, να φορτίζω τις μπαταρίες μου και να επι­στρέφω στις υποχρεώσεις μου. Είναι το ιερό μέρος όπου παντρεύτηκε η πρώτη μου κόρη, η Κατερίνα. Εκεί νιώθω εντελώς ελεύθερος να απορροφήσω την αρμονία και την ηρεμία αυτού του ιδιαί­τερου σκηνικού»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved