Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της τέως βασιλικής οικογένειας στις Σπέτσες! (photos)
Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκαν στη μόνιμη κατοικία του στο Πόρτο Χέλι για να απολαύσουν μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα.
Μετά από μία αρκετά δύσκολη περίοδο με προβλήματα υγείας, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έδειξε να χαίρεται το φετινό καλοκαίρι του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Ο πρωτότοκος γιος του, Παύλος, μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα τέσσερα παιδιά τους βρέθηκαν στη μόνιμη κατοικία του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο τέτοιο καιρό.
Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα απαθανάτισε την οικογένεια σε χαλαρές στιγμές της σε βραδινή έξοδο στο νησί ακριβώς απέναντι από το Πόρτο Χέλι, τις Σπέτσες.
Είναι ένας αγαπημένος προορισμός για την οικογένεια, ειδικά όταν θέλουν να δειπνήσουν δίπλα στο κύμα και να απολαύσουν αγαπημένους ελληνικούς μεζέδες.
Όλοι μαζί ένα βράδυ, λοιπόν, βρέθηκαν στο γνωστό εστιατόριο Ορλώφ που στεγάζεται σε ένα επιβλητικό, μεταβυζαντινό κτίσμα του 1802, εκεί που στεγάστηκε το πρώτο λιμεναρχείο του νησιού, στην είσοδο του Παλιού Λιμανιού των Σπετσών.
Στην παρέα τους κάποια στιγμή βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Χρήστος Ορλώφ μαζί με τον μικρό Νικόλα Ορλώφ και είχαν πολλά να πουν αφού γνωρίζει την οικογένεια εδώ και πολλά χρόνια.
Όλοι τους απόλαυσαν λαχταριστούς θαλασσινούς μεζέδες και φρέσκα ψάρια, δείχνοντας να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή εκεί.
Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την έξοδο της οικογένειας:
Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Οδυσσέας Κίμωνας.
Ο Παύλος σε βόλτα του στις Σπέτσες, σε ΑΤΜ για να κάνει ανάληψη.
Ντυμένος casual και πολύ χαλαρός.
Ο Παύλος κρατάει χαμηλό προφίλ σε κάθε επίσκεψή του στην Ελλάδα.
Συνηθίζει κάθε χρόνο με την οικογένειά του να περνάει μέρος των διακοπών του στην Ελλάδα.
Το Πόρτο Χέλι και οι Σπέτσες είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τον ίδιο και την οικογένειά του.
Ο Οδυσσέας Κίμωνας στην Ντάπια.
Το Πόρτο Χέλι και οι Σπέτσες είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τον Παύλο και την οικογένειά του.
Το Πόρτο Χέλι και οι Σπέτσες είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τον Παύλο και την οικογένειά του.
Το Πόρτο Χέλι και οι Σπέτσες είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τον Παύλο και την οικογένειά του.
Η Μαρία Ολυμπία, ηλιοκαμμένη με τον μικρό Νικόλα Ορλώφ.
Η Μαρία Ολυμπία, ηλιοκαμμένη με τον μικρό Νικόλα Ορλώφ.
Μία πολύ ευχάριστη παρέα για δείπνο δίπλα στη θάλασσα με θαλασσινά.
Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος με τον μικρό Νικόλα Ορλώφ.
Μία πολύ ευχάριστη παρέα για δείπνο δίπλα στη θάλασσα με θαλασσινά.
Μία πολύ ευχάριστη παρέα για δείπνο δίπλα στη θάλασσα με θαλασσινά.
Ο Παύλος σε μεγάλα κέφια, έχοντας δίπλα του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσά τους και τον πατέρα του Κωνσταντίνο.
Πηγή: Πηγή: Papadakis Press