Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Οι σκαφάτες διακοπές στην Αντίπαρο με τα παιδιά τους (photos)
VIP Life

Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Οι σκαφάτες διακοπές στην Αντίπαρο με τα παιδιά τους (photos)

O πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ απόλαυσαν στην Αντίπαρο μέρος των φετινών Ελληνικών διακοπών τους. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια στο όμορφο νησί, όπου έφτασε με σκάφος. Φαίνονταν ευδιάθετοι και χαρούμενοι, αφού όχι μόνο χόρτασαν θαλάσσιες βόλτες με το σκάφος στα καταγάλανα νερά αλλά παράλληλα απόλαυσαν και τον περίπατό τους στα κυκλαδίτικα σοκάκια της Αντίπαρου.

Ο Παύλος με την σύζυγο και τα παιδιά τους δείχνουν να είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια και χαίρονται την κάθε στιγμή μαζί. Ήταν απλοί και προσιτοί και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην τραβήξουν τα βλέμματα των ντόπιων αλλά και των τουριστών που τους αναγνώρισαν ανάμεσά τους.

Χαιρετούσαν όποιον τους πλησίαζε και χαμογελούσαν με ευγένεια στους γύρω, δείχνοντας να έχουν πολύ καλή διάθεση.

Τα περισσότερα βλέμματα, βέβαια, έπεσαν πάνω στην κόρη του ζευγαριού, τη Μαρία-Ολυμπία που –όπως θα δείτε- ήταν υπέρκομψη στο νησιώτικου ύφους ντύσιμό της, ενώ η τσάντα της αποτελεί trend για την καλοκαιρινή περίοδο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που θεωρείται ένα από τα fashion icons παγκοσμίως!

Δείτε την οικογένεια στις ακόλουθες φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved