Γάμος υπερπαραγωγή στη Μύκονο! Το λαμπερό πάρτι, οι Melisses και τα πυροτεχνήματα! (photos)
VIP Life

Γάμος υπερπαραγωγή στη Μύκονο! Το λαμπερό πάρτι, οι Melisses και τα πυροτεχνήματα! (photos)

Ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους «έκλεισε» το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο η οποία γνώρισε μεγάλες στιγμές τη σεζόν που μόλις έφτασε στο τέλος της.

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της high society ενώθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων και φυσικά ο γάμος του ήταν υπερπαραγωγή.

Ο λόγος για τον εντυπωσιακό γάμο του Γρηγόρη Καπόπουλου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Νικολέττα Βέτση που έγινε το Σάββατο 31 Αυγούστου στη Μύκονο. Το ερωτευμένο ζευγάρι ένωσε την ζωή του σε ένα υπέροχο μυστήριο που έλαβε χώρα στο γραφικό εκκλησάκι του Mykonos Star.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι του ζευγαριού παρακολούθησαν την είσοδο της νύφης που έφθασε με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, αλλά και όλο το μυστήριο του γάμου, καθισμένοι στον αμφιθεατρικό χώρο που περιβάλλει το εκκλησάκι.

Στη συνέχεια δόθηκε γαμήλια δεξίωση στο Principote Panormos Mykonos με τo συγκρότημα Melisses να ερμηνεύουν τις πιο γνωστές τους επιτυχίες καθ΄όλη την διάρκεια της βραδιάς και να ξεσηκώνουν το κέφι που ήταν αμείωτο μέχρι τα ξημερώματα. Η νύφη φορούσε δημιουργία του οίκου Laskaris.

Τη διακόσμηση του γαμήλιου event επιμελήθηκε η ίδια η μητέρα του γαμπρού Μαρίνα Καποπούλου, ενώ οι ξεχωριστές μπομπονιέρες ήταν limited edition made by Mr Brainwash από την Art Dose Γλυφάδας της Νίκης Καποπούλου.

Από τα highlights της εκδήλωσης ήταν τα Sweet Art Galery όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να γευτούν γλυκά και τούρτες σε σχήμα έργων τέχνης και γλυπτών διάσημων καλλιτεχνών.

Την προηγούμενη ημέρα οι γονείς του γαμπρού, ο γνωστός έμπορος τέχνης Βαγγέλης Καπόπουλος και η σύζυγός του Μαρίνα έδωσαν ένα pre-wedding party για τους φίλους τους στο Cavo Tagoo, ενώ την ίδια ώρα οι μελλόνυμφοι παρέθεσαν ένα αντίστοιχο πάρτι για τους δικούς τους φίλους, στο Pasaji.

Δείτε φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved