Τρυπώσαμε στη λαμπερή συναυλία του Ρέμου στο Μόντε Κάρλο και έχουμε φωτογραφίες! (photos)
VIP Life

Τρυπώσαμε στη λαμπερή συναυλία του Ρέμου στο Μόντε Κάρλο και έχουμε φωτογραφίες! (photos)

Στο yacht club του Μονακό εμφανίστηκαν οι Gipsy Kings by Andre Reyes και ο καταξιωμένος Έλληνας καλλιτέχνης Αντώνης Ρέμος.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα καθιστό δείπνο που εξελίχθηκε σε ένα ξέφρενο πάρτυ. Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ξεσηκώνοντας τους εκλεκτούς παρευρισκομένους της βραδιάς.

Το Nammos Dubai διοργάνωσε μια εξαιρετική βραδιά που το παρών έδωσαν προσωπικότητες του διεθνούς jetset ενώ ανάμεσά τους ήταν και πολλοί Έλληνες.

Σημαντικοί άνθρωποι από τον επιχειρηματικό, εφοπλιστικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο βρέθηκαν στην εκδήλωση όπου η πολυτέλεια και η λάμψη περίσσευαν.

Ο Έλληνας τραγουδιστής, φανερά ευδιάθετος και με όρεξη να παρασύρει μαζί του και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να τον απολαύσει, πράγματι έδωσε on stage τον καλύτερό του εαυτό, κάνοντας τους πάντες να διασκεδάσουν και να ταξιδέψουν με τις ερμηνείες του.

Μπορεί το αντίτιμο, όπως ακούστηκε, να ήταν λίγο... τσουχτερό, όμως οι παρευρισκόμενοι έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή τους εκεί με το κέφι, κάποια στιγμή να χτυπάει... κόκκινο!

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved