Γάμος Νιάρχος-Ζούκοβα: Όσα δεν είδατε από τον γάμο-υπερπαραγωγή! Οι νέες φωτό και τα παραλειπόμενα!
VIP Life

Γάμος Νιάρχος-Ζούκοβα: Όσα δεν είδατε από τον γάμο-υπερπαραγωγή! Οι νέες φωτό και τα παραλειπόμενα!

Αν δεν είναι ο γάμος της δεκαετίας τότε σίγουρα είναι ο γάμος της χρονιάς αυτός του "αιώνιου εργένη" Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα

Και είναι λογικό οι δύο νεόνυμφοι να ξόδεψαν το αστρονομικό ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ αφού είχαν πολλούς λόγους να το κάνουν. Πρώτος και κυριότερος γιατί η πρώην σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήταν η μόνη γυναίκα που έπεισε τον ορκισμένο εργένη να παντρευτεί αλλά και γιατί ο γάμος αυτός έγινε μετά από ένα πικρό και πολύκροτο διαζύγιο όπως ήταν αυτό της νύφης.

Όπως και να έχει, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οι δύο ερωτευμένοι μαζί με τους 500 και πλέον καλεσμένους τους, το γλέντησαν μέχρι... τελικής πτώσης για τον γάμο αφού έγιναν απανωτά pre-wedding parties αλλά και πολλά γαμήλια πάρτι. Μάλιστα σε ένα από αυτά, οι καλεσμένοι κλήθηκαν να ντυθούν... τσάροι και τσαρίνες, βάζοντας να δουλέψει όλη η φαντασία τους για να εμφανιστούν στο συγκεκριμένο πάρτι με ευφάνταστα μακριά φορέματα, κοστούμια και αξεσουάρ που παρέπεμπαν στη συγκεκριμένη εποχή.

Στο όλο κόνσεπτ συμμετείχαν και κάποιοι γνώριμοι της Ελλάδας και συγκεκριμένα η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από έναν τέτοιο γάμο ο οποίος για λίγες ημέρες έφερε τα πάνω-κάτω στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας.

Εξέχουσα θέση σε όλους τους εορτασμούς, φυσικά είχαν τα αδέλφια του γαμπρού, η Ευγενία Νιάρχου και ο Τεό Νιάρχος που έδειχναν να χαίρονται πολύ με τη χαρά του.

Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο πάρτι αλλά και άλλες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δεν έχετε δει ακόμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved