Παύλος - Νικόλαος: Βόλτα στην Αθήνα με τις γυναίκες τους μετά από πολλά χρόνια! (photos)
VIP Life

Παύλος - Νικόλαος: Βόλτα στην Αθήνα με τις γυναίκες τους μετά από πολλά χρόνια! (photos)

Αφορμή για το ταξίδι τους στην Ελλάδα και μάλιστα εν μέσω φθινοπώρου στάθηκε ο λαμπερός γάμος του μικρότερου αδελφού τους Φίλιππου

Οι πολλές υποχρεώσεις τους αλλά και το γεγονός ότι ο Παύλος ζει στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα, καθιστά πολύ δύσκολη τη συνάντησή του με τα μέλη της οικογένειάς του.

Πόσο δε μάλλον με τα αδέλφια του που επίσης ζουν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Ο γάμος του "μικρού" όμως, του Φίλιππου με την αγαπημένη του Νίνα Φλορ πριν από λίγες μέρες, στάθηκε μία πολύ καλή αφορμή για να τα πει ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τα υπόλοιπα αδέλφια του.

Ειδικά με τον Νικόλαο με τον οποίο λόγω του γεγονότος ότι είναι πιο κοντά ηλικιακά, ήταν πάντα πιο δεμένοι.

Οι δύο τους εθεάθησαν προ ημερών, λίγο μετά τον γάμο Φίλιππου-Νίνα Φλορ στο κέντρο της Αθήνας με τις γυναίκες τους Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ αντίστοιχα να βολτάρουν ξέγνοιαστοι και χαλαροί.

Ντυμένοι casual chic όλοι τους και δείχνοντας να έχουν πολύ καλή διάθεση, απόλαυσαν τον περίπατό τους στο κέντρο της Αθήνας, κάτι που προφανώς είχαν να κάνουν όλοι μαζί πολλά χρόνια και μάλιστα πεζοί.

Ο Νικόλαος ζει μόνιμα στην Ελλάδα με τη σύζυγό του Τατιάνα όμως δύσκολα καταφέρνει να δει από κοντά τα αδέλφια του, όπως τονίσαμε και παραπάνω. Έτσι, η βόλτα του αυτή με τον μεγάλο αδελφό, τον Παύλο, προφανώς και του ξύπνησε όμορφες μνήμες από το παρελθόν.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved