Μα πόσοι γαλαζοαίματοι Φίλιπποι υπάρχουν τελικά;
VIP Life

Μα πόσοι γαλαζοαίματοι Φίλιπποι υπάρχουν τελικά;

Μπορεί να έχει συμβεί και σε εσάς να ακούτε για τον πρίγκιπα Φίλιππο αλλά να μην αντιλαμβάνεστε σε ποιον ακριβώς αναφέρεται κάποια είδηση. Γιατί απλούστατα οι πρίγκιπες Φίλιπποι δεν είναι ένας και δύο.

Το όνομα Φίλιππος είναι το πιο αγαπημένο στην τάξη των γαλαζοαίματων και όλο και κάποια ευρωπαϊκή βασιλική οικογένεια διαθέτει έναν Φίλιππο στο... σόι. Ας ξεκινήσουμε όμως να τους απαριθμούμε. Ο ένας είναι ο πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ τη Αγγλίας. Είναι ο γηραιότερος. Ο πρίγκιπας της Αυστρίας Φίλιππος, διάδοχος του Ισπανικού θρόνου είναι ένας ακόμα. Δημοφιλής όμως είναι και ο πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Brabant, μέλλοντας βασιλιάς των Βέλγων. Για να τον ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, ο Φίλιππος, αδελφός της βασίλισσας Βικτόρια της Σουηδίας, αποκαλείται ως Carl Philip.

Επίσης υπάρχει ο Φίλιππος της Ελλάδας και της Δανίας, ο γιος δηλαδή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ενώ γνωστοί είναι και ο Πρίγκιπας Φίλιππος του Hohenlohe-Langenburg, αλλά και ο πρίγκιπας Φίλιππος της Γιουγκοσλαβίας όπως και ο Φίλιππος, πρίγκιπας του Hesse.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved