Ελένη Ανδρεάδη-Νικόλας Πλακόπητας: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον κοσμικό γάμο στη Φολέγανδρο!
VIP Life

Ελένη Ανδρεάδη-Νικόλας Πλακόπητας: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον κοσμικό γάμο στη Φολέγανδρο!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο 30 Ιουνίου ο Νικόλας Πλακόπητας και η Ελένη Ανδρεάδη, στη Φολέγανδρο.

Πρόκειται για το γιο της Άντζελας και του Άγγελου Πλακόπητα, ιδιοκτητών της Global Finance, ενός από τα πιο ισχυρά εγχώρια funds, και την κόρη του Ανδρέα Ανδρεάδη, ιδιοκτήτη του πεντάστερου ξενοδοχείου «Sani Resort» στη Χαλκιδική, και της Νάντιας Τακά. Το ερωτευμένο ζευγάρι γνωστοποίησε την απόφασή του να εισέλθει εις γάμου κοινωνία σε αυστηρά επιλεγμένους καλεσμένους, λίγο καιρό πριν την τελετή. Οι δυο τους επέλεξαν να παντρευτούν στην Φολέγανδρο γιατί εκεί έχουν να θυμούνται μόνο όμορφες στιγμές καθώς και το πρώτο τους ταξίδι πριν τέσσερα χρόνια. Και μπορεί ο γάμος να ήταν το Σάββατο, το γλέντι όμως ήταν τριήμερο, με διάφορα parties στο νησί.

Το καλωσόρισμα έγινε της Παρασκευή το βράδυ με ένα υπέροχο δείπνο δίπλα στη παραλία ενώ ο γάμος ήταν το Σάββατο στις 19:30 στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Χώρα του νησιού. Η δεξίωση δόθηκε στη συνέχεια στην πλατεία Κονταρίνη, όπως άλλωστε και το πάρτι που ακολούθησε και κράτησε μέχρι την Ανατολή.

Η νύφη φορούσε λευκό μακρύ νυφικό, με δαντέλα, ουρά και τούλι στο κεφάλι από τον οίκο, Ellie Saab ενώ τα μαλλιά της ήταν ανάλαφρα κάτω.

Όσο για την Κυριακή το μεσημέρι οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πλούσιο brunch λίγο πριν αναχωρήσουν από το νησί.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων ήταν και η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», Βίκυ Χατζηβασιλείου με το σύζυγό της. Εντύπωση έκανε σε όλους το αψεγάδιαστο σώμα της παρουσιάστριας το οποίο αναδεικνυόταν μέσα από την πράσινη παντελόνα της και την λευκή μπλούζα που φορούσε στο γάμο. Ενώ την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε με ένα ξώπλατο πράσινο φόρεμα.

Και μπορεί το ζευγάρι και οι δυο πανίσχυρες επιχειρηματικές οικογένειες να μην επέτρεπαν φωτογράφους και να μην ήθελαν δημοσιότητα αλλά το gossip-tv.gr, κατάφερε να εξασφαλίσει σε αποκλειστικές φωτογραφίες το ζευγάρι την ώρα που κατευθύνεται στην εκκλησία αλλά και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου την ώρα που χαζεύει τη θέα του νησιού.

Μάλιστα, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν αποχώρησε από το νησί αλλά συνέχισε τις διακοπές της στη Φολέγανδρο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved