Παντρεύτηκε ο Χάρης Βαφειάς!
VIP Life

Παντρεύτηκε ο Χάρης Βαφειάς!

Το χορό του Ησαΐα χόρεψε ο Χάρης Βαφειάς με την αγαπημένη του Έμιλυ Λαγουνάρη την Πέμπτη το βράδυ.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι που διαθέτει το σπίτι του γνωστού εφοπλιστή στην έπαυλή του στην Εκάλη σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές και κοσμικότητες παρά την οικονομική ευρωστία του εφοπλιστή και τον ευρύτατο κοινωνικό του κύκλο.

Μετά την τελετή ακολούθησαν ευχές από τους γονείς, συγγενείς και φίλους προς τους νεόνυμφους, ενώ στα χάπενινγκ του μυστηρίου συμπεριλήφθηκαν και δύο λευκά περιστέρια που πέταξαν πάνω από τα κεφάλια του 33χρονη επιχειρηματία και της 23χρονης νεαρής αρχιτέκτων, τα οποία είχε φροντίσει να υπάρχουν η μητέρα του γαμπρού κ. Νιννέττα Βαφειά.

Ακολούθησε, εν συνεχεία το γαμήλιο δείπνο και αμέσως μετά τραγούδι και χορός που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Οι πολύ λίγοι και καλοί φίλοι του ζευγαριού που ήταν καλεσμένοι στον γάμο, σύμφωνα με το tvkosmos, έπαιρναν το μικρόφωνο και τραγουδούσαν μαζί με τον γαμπρό και την νύφη δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα «Οι θαλασσινοί».

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο πάρτι που έκανε το ζευγάρι για το γάμο του αφού αύριο το βράδυ, Σάββατο, ο Χάρης και η Έμιλυ θα κάνουν ένα γλέντι στα Κουφονήσια όπου θα παρευρεθούν φίλοι εφοπλιστές και επιχειρηματίας του Χάρη Βαφειά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved