Δημήτρης Γκινοσάτης-Εντά Πολάτ: Λαμπερός ελληνοτουρκικός γάμος στην Πύλο
VIP Life

Δημήτρης Γκινοσάτης-Εντά Πολάτ: Λαμπερός ελληνοτουρκικός γάμος στην Πύλο

Γάμος μεγατόνων έγινε το περασμένο Σάββατο στην Πύλο.

Ο Δημήτρης Γκινοσάτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Εντά Πολάτ γεγονός που έγινε πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες και στα lifestyle περιοδικά της Τουρκίας. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino, με τελετάρχη το δήμαρχο Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ήταν συμφοιτητής και συγκάτοικος του γαμπρού στο Πανεπιστήμιο Brown.

Όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Μεσσηνίας έμειναν έκπληκτοι από τα ιδιωτικά lear jet, τις θαλαμηγούς και τα ελικόπτερα που μετέφεραν κάποιους από τους επιφανείς καλεσμένους του ζευγαριού.

Η τελετή έγινε στον κήπο του ξενοδοχείου σε έναν χώρο που είχε διακοσμηθεί μεν λευκές τέντες. Η Εντά ήρθε στην ώρα της φορώντας ένα κατάλευκο στράπλες νυφικό συνοδευόμενη από τον ευτυχή πατέρα της Αντνάν.

Μετά το γάμο ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι όπου η σαμπάνια έρεε άφθονη ενώ οι ελληνικές και τουρκικές γεύσεις ικανοποιούσαν τους ουρανίσκους ακόμη και των πιο απαιτητικών καλεσμένων.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων, σύμφωνα με το protothema, ήταν ο Ράχμι Κότς, ο οποίος πρόσφατα επένδυσε στην Ελλάδα μισθώνοντας τη μαρίνα της Λέσβου, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Γαλατάσαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την ελληνίδα σύζυγό του δημοσιογράφο Φανή Γραμματικογιάννη, αλλά και Αμερικανοί επιχειρηματίες που συνεργάζονται με τον πατέρα της νύφης σε μεγάλα ενεργειακά προγράμματα.

Ο ελληνοτουρκικός γάμος ήταν εδώ και μήνες το talk of the town στα κοσμικά σαλόνια της γειτονικής χώρας. Μάλιστα το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk είχε φιλοξενήσει λίγες ημέρες πριν από το γάμο, ημίωρο αφιέρωμα για την Πύλο και την Costa Navarino, στην εκπομπή "Hayat Gezince Güzel" του γνωστού δημοσιογράφου Φατίχ Τουρκμένογλου.

Ο γάμος του Δημήτρη Γκινοσάτη και της Εντά Πολάτ ήταν το event της χρονιάς. Το ζευγάρι είχαν κατασκευάσει μέχρι και ιστοσελίδα που ενημέρωναν τους καλεσμένους τους για τα πάρτυ, τη γαμήλια τελετή αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να έρθουν στην Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved