Μαριέττα  Χρουσαλά: «Δεν ένιωσα ότι με αντιμετωπίζει διαφορετικά ο κύκλος του συζύγου μου επειδή προέρχομαι από τη show business»
VIP Life

Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν ένιωσα ότι με αντιμετωπίζει διαφορετικά ο κύκλος του συζύγου μου επειδή προέρχομαι από τη show business»

Για το πόσο εύκολη ήταν η μετάβαση μετά το γάμο της από το χώρο της σόουμπιζ στον κόσμο των ναυτιλιακών εξομολογήθηκε η Μαριέττα  Χρουσαλά σε συνέντευξή της.

«Δεν υπήρξε κάποια μετάβαση για μένα. Δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί ή ασχοληθεί. Νομίζω ότι είμαι ένας άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα. Δεν έφυγα από τον κόσμο της show business για να βρεθώ σε αυτόν των ναυτιλιακών. Μοιράζομαι και στους δύο κόσμους, γνωρίζοντας ποια είναι τα όρια του ενός χώρου και ποια του άλλου. Δεν ένιωσα ότι με αντιμετωπίζει διαφορετικά ο κύκλος του συζύγου μου επειδή προέρχομαι από τη show business. Δεν είδα κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση είτε από τους ανθρώπους που γνώριζαν ποια είμαι είτε από ανθρώπους που δεν γνώριζαν. Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο χώρο οι άνθρωποι πρώτα σε γνωρίζουν και εξακριβώνουν το χαρακτήρα σου και μετά σε κρίνουν, χωρίς να ασχολούνται με το τι έχει γραφτεί για σένα», δήλωσε στο περιοδικό «Life&Style».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved