To «φτωχικό» της Ζιζέλ
VIP Life

To «φτωχικό» της Ζιζέλ

Όπως είναι σε όλους γνωστό... ο βήχας, ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται και στην περίπτωση του ζευγαριού Ζιζέλ - Τομ Μπράντυ το παραπάνω απόφθεγμα ταιριάζει γάντι.


Ο έρωτάς τους ανθίζει με την έλευση, τον Δεκέμβριο, του δεύτερου παιδιού τους, της Βίβιαν Λέικ, που ήρθε να κάνει παρέα στον 3χρονο γιο του ζευγαριού Μπέντζαμιν και τα μάτια της οποίας είδαν το πρώτο φως αυτού του μάταιου κόσμου όχι σε κάποια κλινική, αλλά στο σπίτι τους στη Βοστώνη.
Εκείνο που δεν κρύβεται με τίποτα, πάντως, είναι το χρήμα, καθώς η Ζιζέλ και ο Τομ βρέθηκαν το 2012 στη δεύτερη θέση του πιο ακριβοπληρωμένου ζευγαριού διασημοτήτων της σχετικής λίστας Forbes, χάνοντας τη πρωτιά που είχαν το 2011 από το μουσικό ζευγάρι Μπιγιονσέ, Jay - Z. Απόρροια της οικονομικής ευρωστίας του ζευγαριού είναι και η ολοκλήρωση, πριν λίγες μέρες, του καινούριου τους σπιτιού στο Brentwood της Καλιφόρνια, σε μια έκταση που το ζευγάρι είχε αγοράσει 11 εκατομμύρια δολάρια το 2008. Όπως αναφέρει το Tv zapoing, πρόκειται για ένα παλάτι περίπου 2.000 τετραγωνικών, η κατασκευή του οποίου κόστισε κοντά στα 20 εκατομμύρια δολάρια.
Το σπίτι, που, εκτός των άλλων, διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια, πισίνα σε σχήμα λιμνοθάλασσας, γυμναστήριο, γκαράζ για έξι αυτοκίνητα, παιδική χαρά και γέφυρα που συνδέει τις δύο πτέρυγες του, κατασκευάστηκε με σεβασμό στο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας πράσινη τεχνολογία, όπως συστήματα ανάκτησης όμβριων υδάτων και ηλιακής ενέργειας.
Από το Τσαντίρι σε ... μιούζικαλ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved