Μαρί Κυριακού: Κυκλοφόρησε το νέο της παραμύθι
VIP Life

Μαρί Κυριακού: Κυκλοφόρησε το νέο της παραμύθι

Περιπετειώδες, αστείο και γεμάτο σκανταλιές με αγαπημένους ήρωες, το νέο παραμύθι της Μαρί Κυριακού ,που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.


Βασισμένο στην ομότιτλη, πολύ επιτυχημένη, παράσταση που παίζεται στο Θέατρο Αλίκη, η Μαρί Κυριακού περιγράφει και εξιστορεί τις περιπέτειες του Μάικ από την αρχή που χάνει την οικογένειά του και μένει μόνος μέχρι τη στιγμή που το μικρό φασολάκι θα βρει ότι ονειρευόταν: Την Αγάπη, ένα ζευγάρι πουλιών τον Σβέρδα και την Σβίρδα, τον Σκουπιδοτενεκέ τον «Μπουγέλα», το Σάλι το Σαλιγκάρι, την Φουρφουρίτσα την Φραγκοσυκιά και φυσικά τον Βλάρο τον Γλάρο. Όλοι μαζί θα μπλεχτούν σε πολλές περιπέτειες και θα αντιμετωπίσουν τους κινδύνους ο καθένας με τον... δικό του ξεχωριστό τρόπο. Είναι ένα πλούσιο παραμύθι που σκοπό έχει να παρασύρει τα παιδιά για ακόμη μία φορά στον μαγικό κόσμο του Μάικ του Φασολάκη μέσα από την ιστορία που έγραψε η Μαρί Κυριακού και εικονογράφησε η Λήδα Βαρβαρούση με απίθανα πολύχρωμα σκίτσα.
Το βιβλίο περιέχει και το CD, με την αφήγηση της Μαρί Κυριακού. Τους ρόλους των ηρώων υποδύονται οι ηθοποιοί της παράστασης. Στο ρόλο του Μάικ ο Αργύρης Αγγέλου και στο ρόλο της Αγάπης η Βανέσσα Αδαμοπούλου .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved