Χρουσαλά-Πατίτσας: Η Μενούνος θα είναι η νονά της κόρης τους
VIP Life

Χρουσαλά-Πατίτσας: Η Μενούνος θα είναι η νονά της κόρης τους

Η Μαρία Μενούνος έδωσε ήδη τα χέρια με τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα ώστε να βαφτίσει την κόρη τους, επισφραγίζοντας έτσι την κουμπαριά!

Σύμφωνα με τη real, η στενή φιλία του ζευγαριού με την παρουσιάστρια μετράει περίπου δύο χρόνια. Είχαν γνωριστεί σε εκδήλωση που παραβρέθηκε η Μαρία Μενούνος στην Ελλάδα, με συνδετικό κρίκο την κοινή τους φίλη Σήλια Κριθαριώτη. Από τότε δεν χάνουν ευκαιρία να επικοινωνούν, όπως και να περνούν στιγμές μαζί, καθώς η Μαριέττα ταξιδεύει πολύ συχνά στην Αμερική, όπως πρόσφατα που το ζευγάρι εμφανίστηκε στο πάρτι των Οσκαρ στο Λος Αντζελες, όπου φωτογραφήθηκε με πολλούς star του Χόλιγουντ. Η τελετή της βάφτισης θα γίνει τον Ιούνιο οπότε η Μαρία Μενούνος έχει άδεια από το κανάλι NBC όπου εργάζεται και θα ταξιδέψει στη χώρα μας για τους αγαπημένους της φίλους και το πέντε μηνών σήμερα κοριτσάκι της οικογένειας Πατίτσα, που θα πάρει το όνομα Μαργκό. Ένα όνομα που είχε προαποφασίσει το ζευγάρι για τη μικρή, ακολουθώντας την παράδοση που θέλει το παιδί να παίρνει το όνομα της γιαγιάς του, μητέρας του πατέρα. Στην προκειμένη περίπτωση, η μητέρα του Λέοντα Πατίτσα ονομάζεται Μαριγώ και το ζευγάρι αποφάσισε να φωνάζει τη μικρή Μαργκό.
Πέρυσι τον Ιούνιο η Μαρία Μενούνος επέλεξε να κάνει διακοπές μαζί με τον Λέοντα και τη Μαριέττα, κάνοντας κρουαζιέρα στα Ιόνια νησιά με το υπερπολυτελές σκάφος της οικογένειας Πατίτσα, το οποίο πουλήθηκε πρόσφατα.
Αυτή τη φιλία αποφάσισαν να επισφραγίσουν το φετινό καλοκαίρι, προχωρώντας στην κουμπαριά. Μια απόφαση που, όπως φαίνεται, την είχαν πάρει πολύ καιρό πριν, καθώς οι δύο γυναίκες το είχαν πει -μεταξύ αστείου και σοβαρού- σε κοινές τους δηλώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved