Σταύρος Νιάρχος: Το σούπερ πάρτι γενεθλίων που οργανώνει και το πανάκριβο δώρο του στην αγαπημένη του Τζέσικα Χαρτ
VIP Life

Σταύρος Νιάρχος: Το σούπερ πάρτι γενεθλίων που οργανώνει και το πανάκριβο δώρο του στην αγαπημένη του Τζέσικα Χαρτ

Γενέθλια που θα της μείνουν αξέχαστα οργανώνει ο Σταύρος Νιάρχος για την αγαπημένη του Τζέσικα Χαρτ.

Αν και αρχικά ο νεαρός κροίσος σχεδίαζε ένα ειδυλλιακό ταξίδι στο Μάουι, προκειμένου να ξεκουραστούν και να περάσουν καλά, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της αγαπημένης του άλλαξαν τα σχέδια. Στις 26 Μαρτίου που το εκρηκτικό σούπερ μόντελ έχει τα γενέθλιά του θα πρέπει να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη σε προγραμματισμένη φωτογράφηση, με τον Σταύρο Νιάρχο, μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά, να την ακολουθεί στην Αμερικανική μεγαλούπολη, σύμφωνα με τη real.
Αρχικά η βραδιά, όπως ο ίδιος ο Έλληνας χρυσός κληρονόμος έχει εκμυστηρευτεί σε πολύ δικό του άνθρωπο, θα περιλαμβάνει ρομαντικό δείπνο για δύο σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Το μενού θα περιλαμβάνει θαλασσινά και σαλάτες καθώς η Χαρτ προσέχει πολύ τη διατροφή της, ενώ η τούρτα θα είναι από λευκή και μαύρη σοκολάτα, μπισκότα και φρούτα του δάσους.
Το ζευγάρι θα συνεχίσει τη βραδιά του σε κλαμπ της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα το Cielo όπου ο Νιάρχος έχει φροντίσει να έχουν μαζί με την παρέα του στην οποία θα βρεθεί σίγουρα ο κολλητός του φίκος David Mayer Rothschild, prive χώρο, ενώ θα ανοίξουν και αρκετές σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός.
Όσο για το δώρο γενεθλίων του Σταύρου Νιάρχου στη σύντροφό του, θα είναι ένα κομψό και πανάκριβο κόσμημα. Πρόκειται για ένα λεπτό βραχιόλι από λευκόχρυσο και λευκά ζαφείρια και διαμαντάκια γνωστού οίκου κοσμημάτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved