Αυτή είναι η Ρωσίδα καλλονή που πήρε τον Σκορπιό μαζί με τον πλούσιο πατέρα της
VIP Life

Αυτή είναι η Ρωσίδα καλλονή που πήρε τον Σκορπιό μαζί με τον πλούσιο πατέρα της

Όπως είναι γνωστό από εδώ και στο εξής η οικογένεια του Ρώσου Κροίσου Dmitri Rybolovlev θα μπορεί να απολαμβάνει τον επίγειο παράδεισο του Ωνάση, τον Σκορπιό!

Σύμφωνα λοιπόν με την espresso οι κάτοικοι της Λευκάδας και του Νυδριού, αναφέρουν πώς ο Σκορπιός περνά στα χέρια του μεγιστάνα όχι με αγοραπωλησία αλλά με τη διαδικασία leasing ή μακροχρόνιας μίσθωσης. Μα αυτόν λοιπόν τον τρόπο η Αθηνά Ωνάση δεν πουλά το νησί, αυτόν τον επίγειο παράδεισο αλλά το εκμισθώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ζάπλουτος ιδιοκτήτης της βιομηχανίας λιπασμάτων Uralkali και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μονακό Dmitri Rybolovlev έχει δυο κόρες. Η μία δε απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης ουκ ολίγες φορές!

Ποια είναι όμως η 23χρονη Ekaterina που απασχολεί τα Media με την κοινωνική της ζωή και ετοιμάζεται να περάσει τα επόμενα καλοκαίρια της στο Σκορπιό που άνηκε στην Αθηνά; Η Ekaterina γεννήθηκε στη Ρωσία και από μικρή έζησε στο Μονακό και την Ελβετία και είναι η μεγάλη αδυναμία του πλούσιου πατέρα της Dmitri!

Τώρα είναι φοιτήτρια σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής και πέρσι αγόρασε ένα από τα ακριβότερα διαμερίσματα στο Μανχάταν. Μάλιστα έχει μία κοινή αγάπη με την Αθηνά Ωνάση... την ιππασία! Η Ekaterina έχει μεγάλη αδυναμία στα άλογα και πολλές φορές έχει συμμετάσχει σε μεγάλες ιππικές αναμετρήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved