7 πράγματα που δεν ξέρετε για το μωρό της Middleton και του πρίγκιπα William
VIP Life

7 πράγματα που δεν ξέρετε για το μωρό της Middleton και του πρίγκιπα William

Επτά πράγματα που δεν ξέρετε για το μωρό της Kate Middleton και του πρίγκιπα William που αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να έρθει στο κόσμο.

1) Γενεαλόγοι λένε ότι το μωρό θα έχει μια μακρινή συγγένεια με τον Δράκουλα, τον Πρίγκηπα του 15ου αιώνα, ο οποίος ενέπνευσε την περίφημη ταινία του Μπραμ Στόκερ, το «TheVampire». Οι ειδικοί έχουν εντοπίσει επίσης ρίζες του οικογενειακού δέντρου του μωρού σε μια οικογένεια σουλτάνου, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι απόγονος του προφήτη Μωάμεθ.

2) Η Φινλανδία έχει στείλει εδώ και καιρό στον Πρίγκιπα William και στην Kate ένα «ειδικό κουτί», το οποίο λαμβάνουν όλες οι μέλλουσες μητέρες στη σκανδιναβική χώρα, το οποίο περιλαμβάνει είδη ένδυσης για βρέφη.

3) Το μωρό δεν είναι υποχρεωμένο να έχει επώνυμο, αλλά αν ο William και η Kate θέλουν να του δώσουν ένα, τότε μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα: Mountbatten-Windsor, Walesκαι Cambridge.

4) Παγκόσμια ορόσημα όπως οι Καταρράκτες του Νιαγάρα, το CN Tower του Τορόντο και τα σιντριβάνια στην Trafalgar Square του Λονδίνου, θα μετατραπούν σε ροζ ή μπλε για να γιορτάσουν τη γέννηση του μωρού, ανάλογα με το αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

5) Οι δημοσιογράφοι που έχουν στρατοπεδεύσει έξω από νοσοκομείο έχουν σχεδόν… βαρεθεί την ζωή τους, μετά από τρεις εβδομάδες αναμονή. Η γέννηση αυτή είναι διαφορετική από αυτή του William 1982, γιατί τότε η Diana, είχε δώσει λάθος ημερομηνία για να αποφύγει τους δημοσιογράφους και γέννησε δέκα μέρες νωρίτερα.

6) Το μωρό έχει ήδη τη δική του σελίδα στην Wikipedia με τίτλο: «Παιδί του δούκα και της δούκισσας του Cambridge».

7) Η πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ έχει φτιάξει για το μωρό ένα πλεκτό καγκουρό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved