Καγιά-Κριθαριώτης: Ολοταχώς για το διαζύγιο!
VIP Life

Καγιά-Κριθαριώτης: Ολοταχώς για το διαζύγιο!

Σαν το γυαλί που όταν ραγίσει δεν κολλάει ξανά μοιάζει αυτή την περίοδο η σχέση της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη.

Παρά τις Προσπάθιες που κάνει η ίδια να σώσει τον γάμο της, αλλά και κοντινά πρόσωπα από το περιβάλλον του ζευγαριού, τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα και όλα δείχνουν πω το διαζύγιο είναι η μόνη λύση.

Μέσα στον Ιούλιο, το ζευγάρι έκανε κάποιες συναντήσεις στο σπίτι της αδερφής του επιχειρηματία. Όμως αυτές οι συναντήσεις δεν έφεραν θετικό αποτέλεσμα αλλά... ένταση και καβγάδες, κάνοντας το ζευγάρι να απομακρυνθεί εντελώς.
Αυτή την περίοδο το πρώην ζευγάρι σύμφωνα με το star κοιτά να βγει το διαζύγιο του συναινετικό!

Άνθρωπος από το περιβάλλον του επιχειρηματία λέει στην Espresso: «Η Βίκυ είναι ένα άτομο με έντονη προσωπικότητα. Της αρέσει να αναπτύσσει τη δική της επιχειρηματολογία σε ό,τι συμβαίνει και κάνει αναλύσεις, οι οποίες πάρα πολλές φορές είναι κουραστική ακόμη και για τα πιο γερά αφτιά. Το γεγονός αυτός είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας στην επανασύνδεσή τους και κυρίως για τον Νίκο, ο οποίος είναι άτομο χαμηλών τόνων και του αρέσει να μιλάει περισσότερο με έργα και λιγότερο με λόγια»!

Τέλος να αναφέρουμε πως ήδη υπάρχουν οι φήμες πως ο Νίκος Κριθαριώτης έχει σχέση με την Δούκισσα Νομικού, η οποία πρόσφατα χώρισε με τον Χρήστο Χολίδη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved