Παραλίγο απαγωγή του γιου του Λαιμού! Οι κραυγές των γειτόνων έσωσαν τον 22χρονο
VIP Life

Παραλίγο απαγωγή του γιου του Λαιμού! Οι κραυγές των γειτόνων έσωσαν τον 22χρονο

Τρεις κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν στο πάρκινγκ του σπιτιού του με σκοπό, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, να τον απαγάγουν!

Τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης, ο 22χρονος Αλέξανδρος Λαιμός, γιος του εφοπλιστή Νικόλαου Λαιμού, επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του.

Οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί, που γνώριζαν καλά την ταυτότητα και την οικογενειακή κατάσταση του 22χρονου, φαίνεται πως είχαν κρυφτεί χωρίς να τους πάρει κανένας είδηση μέσα στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας και περίμεναν μέχρι την επιστροφή του. Μόλις τον είδαν να καταφτάνει και να μπαίνει στο πάρκινγκ, φόρεσαν τις μαύρες κουκούλες τους και επιτέθηκαν στον νεαρό, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και τρόμαξε.

Τον απείλησαν με μαχαίρι και λεκτικά και κατάφεραν γρήγορα να τον ακινητοποιήσουν. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, ο Αλέξανδρος Λαιμός αντέδρασε έντονα και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ένας εκ των τριών του επιτέθηκε με το μαχαίρι και τον τραυμάτισε ελαφρά!

Μόλις οι γείτονες αναγνώρισαν τον νεαρό εφοπλιστή, κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία η οποία έφτασε σε ελάχιστα λεπτά.

Οι αστυνομικές αρχές ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση και έχουν καταλήξει σε δύο συμπεράσματα, τα οποία προέκυψαν από τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν οι δράστες και τα οποία θέλουν τον γιο του εφοπλιστή να είναι θύμα είτε παρ' ολίγον απαγωγής είτε ληστείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved