Πριγκιπικός γάμος στο Γκσταάντ! Οι Έλληνες καλεσμένοι και οι πρώτες φωτογραφίες!
VIP Life

Πριγκιπικός γάμος στο Γκσταάντ! Οι Έλληνες καλεσμένοι και οι πρώτες φωτογραφίες!

Ο μεγάλος γιος της Καρολίνας του Μονακό παντρεύεται σήμερα με θρησκευτική τελετή και φυσικά στον γάμο αναμένεται να είναι καλεσμένη η αφρόκρεμα των γαλαζοαίματων και των πλουσίων της Ευρώπης.

Ο Αντρέα Κασιράγκι είχε παντρευτεί τον περασμένο Αύγουστο την βαθύπλουτη Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο και σήμερα το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο στο λαμπερό χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας. Καλεσμένοι του ζευγαριού θα είναι ο κολλητός φίλος του γαμπρού Αντρέα Κασιράγκι, η «κολλητή» της νύφης Ευγενία Νιάρχου αλλά και πολλά ακόμα μέλη της ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας μιας και οι Νιάρχοι ανέκαθεν διατηρούσαν άψογες σχέσεις με το παλάτι του Μονακό. Με ενδιαφέρον βέβαια αναμένεται και η παρουσία της Σαρλότ Κασιράγκι, αδελφής του γαμπρού στο μυστήριο καθώς θα είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί μετά τη γέννηση του γιου της τον οποίο απέκτησε από τη σχέση της με τον Γάλλο ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέχ.
Ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται οι προετοιμασίες για τη θρησκευτική τελετή στο εκκλησάκι που επέλεξε το ζευγάρι να παντρευτεί και τα ξένα πρακτορεία μεταδίδουν τις πρώτες εικόνες από το μέρος που είναι πράγματι παραμυθένιο και ντυμένο στα λευκά από το χιόνι. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved