Ένα «πτώμα» ανέβασε τη θερμοκρασία στο Φεστιβάλ Σύγχρονης Ανεξάρτητης Βαλκανικής Σκηνής
VIP Life

Ένα «πτώμα» ανέβασε τη θερμοκρασία στο Φεστιβάλ Σύγχρονης Ανεξάρτητης Βαλκανικής Σκηνής

Μεταξύ των δράσεων που έλαβαν χώρα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σύγχρονης Ανεξάρτητης Βαλκανικής Σκηνής, αυτό που ομολογουμένως έκλεψε την παράσταση ήταν ένα πτώμα σε φέρετρο, performance Βαλκάνιου καλλιτέχνη ως προφανή αναφορά στα «νεκρά» Βαλκάνια.

Η Μαργαρίτα Σαραντοπούλου όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, έσκυψε προκειμένου να το περιεργαστεί καλύτερα προκαλώντας το ενδιαφέρον και στις υπόλοιπες κυρίες της παρέας, Ηρώ Κόβα, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου και Χριστίνα Τσατσάκη.
Το ίδιο έκανε και η Ντόρα Βυζοβίτη , η οποία έδειξε προβληματισμένη για το πραγματικό νόημα όσων κρύβονται πίσω από την performance του καλλιτέχνη. Η Γωγώ Μπρέμπου και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου φάνηκαν περισσότερο διαλλακτικοί με την extreme εκδοχή της τέχνης, ενώ η Αρετή Δαλακούρα, θεωρώντας τη προφανώς μέρος της κοινωνικής ζωής, δεν παρέλειψε να ποζάρει στους φωτογράφους όπως θα έκανε σε ένα σύνηθες κοσμικό event.
Την έκπληξη της βραδιάς επιφύλαξε πάντως ο εικαστικός καλλιτέχνης από τη Βουλγαρία, ο οποίος περιφερόταν ανάμεσα στις καλοντυμένες και σικάτες καλεσμένες ολόγυμνος, κάνοντας κάποιες κοσμικές να τον κοιτούν μουδιασμένες, άλλες να τον φωτογραφίζουν και άλλες να φορούν τα τεράστια μοδάτα γυαλιά ηλίου - ως ασπίδα προστασίας στο θέαμα που εκτυλισσόταν μπροστά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved