Μαρίνα Βερνίκου: «Θα ήθελα να φωτογραφίσω τον Obama στην Ελλάδα»
VIP Life

Μαρίνα Βερνίκου: «Θα ήθελα να φωτογραφίσω τον Obama στην Ελλάδα»

Η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία είναι από τις πιο αγαπημένες φιγούρες της κοσμικής ζωής της Αθήνας, ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για την τέχνη της φωτογραφίας, την οποία υπηρετεί με σεμνότητα και πολλή αγάπη.

Η ίδια μιλάει στο Close up για αυτή τη λατρεία της αποκαλύπτοντας και ποιον θέλει πάρα πολύ να φωτογραφίσει στο μέλλον.

Έχεις ταξιδέψει σε τόπους φτωχικούς, αλλά και σε άλλους που γνωρίζουν οικονομική ευμάρεια. Τελικά, παίζει ρόλο, πιστεύεις, ο πλούτος στην ευτυχία των ανθρώπων ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο;

«Όταν ταξιδεύω, προσπαθώ να είμαι ενημερωμένη για την κοινωνική και οικονομική κατάσταση του τόπου που θα επισκεφτώ και για την τρέχουσα πολιτική. Πολλές φορές διαβάζω και σχετικά λογοτεχνικά βιβλία που έχουν σχέση με τον συγκεκριμένο τόπο, ώστε να είμαι ενήμερη και να έχω καλύτερη αίσθηση των εικόνων που βλέπω γύρω μου και της συμπεριφοράς των ανθρώπων. Σε σχέση με το ερώτημα, ξέρουμε ότι το θέμα της ευτυχίας είναι φιλοσοφικό, άπτεται του χαρακτήρα κάθε ανθρώπου, του πώς διαχειρίζεται τους φόβους και την ελπίδα του και σίγουρα δεν έχει άμεση σχέση με την οικονομική ευμάρεια. Υπάρχει και μια «γενική αίσθηση ευτυχίας» των ανθρώπων, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το εάν η προοπτική της δικής τους οικονομικής κατάστασης αλλά και αυτή της χώρας τους θα βελτιωθεί ή όχι».

Αν μπορούσες να φωτογραφίσεις οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο, ποιον θα ήθελες να έχεις μπροστά από τη μηχανή σου;

«Θα ήθελα να φωτογραφίσω τον Obama στην Ελλάδα, για τη δύναμη που έχει, την προσωπικότητά του και όλα αυτά που συμβολίζει. Αλλά και τον Leonardo DiCaprio, ο οποίος είναι πολύ χαρισματικός και τον ξέρω προσωπικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved