Η αφήγηση μιας συγκλονιστικής ιστορίας από τη Μαριάννα Γουλανδρή για ένα κοριτσάκι από τον Σύλλογο «Ελπίδα»
VIP Life

Η αφήγηση μιας συγκλονιστικής ιστορίας από τη Μαριάννα Γουλανδρή για ένα κοριτσάκι από τον Σύλλογο «Ελπίδα»

Η Μαριάννα Γουλανδρή, εγγονή της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» μιλάει για το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο σύλλογος αλλά και για ένα κοριτσάκι που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή της.

Όταν η όμορφη σχεδιάστρια ερωτάται για το πόσο σημαντική είναι η φιλανθρωπία για την ίδια, απαντά στο life magazine: «Ο Σύλλογος Ελπίδα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, εκτός από την οικογένειά μου. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να είμαι μέρος μιας τέτοιας καταπληκτικής οργάνωσης που φέρνει τόση υποστήριξη και ευτυχία στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό στον κόσμο από το να βοηθάς κάποιον άλλον».

- Υπάρχει κάποια ιστορία από κάποιο από τα παιδιά που φιλοξενούνται από το Σύλλογο Ελπίδα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό σου;

«Θυμάμαι ότι είχα πάει στο νοσοκομείο μια ημέρα όπου είχαμε μια εκδήλωση και υπήρχε ένα όμορφο κοριτσάκι, 12 ετών, που έκανε θεραπεία. Παρά τη σωματική της εξάντληση καταλάβαινες ότι είχε τόση ζωή μέσα της. Μου είπε ότι ήταν όνειρό της να γίνει μοντέλο και μου ζήτησε αν μπορούσα να σχεδιάσω ένα φόρεμα για εκείνη. Το έκανα με χαρά, της το έστειλα και μου έστειλε πίσω μια φωτογραφία της που το φόραγε. Αυτό το χαμόγελο στα χείλη της ήταν για εμένα ανεκτίμητο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved