Μαρία – Ολυμπία: Πριγκίπισσα στα χαϊ της!
VIP Life

Μαρία – Ολυμπία: Πριγκίπισσα στα χαϊ της!

Είναι νέα, συγκαταλέγεται στις πιο πολυσυζητημένες debutantes και μονοπωλεί τα εξώφυλλα εμβληματικών περιοδικών όπως το «Vanity Fair» και το «Τatler».

Το αγαπημένο κορίτσι των Βρετανών, η εγγονή του τέως και κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ κυκλοφορεί με non limited μαύρες πιστωτικές κάρτες, κάνει παρέα με τη Λούρδη, την κόρη της Μαντόνα, ντύνεται στον γαλλικό οίκο Dior και, παρά το αυστηρό πρωτόκολλο που συνήθως χαρακτηρίζει τη ζωή των μελών γαλαζοαίματων οικογενειών, προτιμά να χαίρεται τη δική της απολαμβάνοντας την ανεμελιά των 17 χρόνων της. «Της αρέσει να επιδίδεται σε ατελείωτο κλάμπινγκ, να πηγαίνει σε πάρτι και να κάνει τρέλες», λένε άτομα του κύκλου της για τη Μαρία-Ολυμπία, συμπληρώνοντας ότι «παρά τον οικογενειακό περίγυρο που τη θέλει ως γνήσια αριστοκράτισσα να κρατάει τα προσχήματα, εκείνη επιμένει να έχει μια πιο ροκ άποψη για τη ζωή. Πάρτι και νεανικές τρέλες δεν λείπουν από τη ζωή της Μαρίας-Ολυμπίας, αποτελώντας συχνά πονοκέφαλο για τους καθωσπρέπει γονείς της, οι οποίοι επιθυμούν η οικογένεια να προβάλλεται με συγκεκριμένο τρόπο στα διεθνή media».

Τελευταία αφορμή, όπως αναφέρει το Πρώτο θέμα, για να διασκεδάσει πάντως στάθηκε το κάλεσμα που έκανε πριν από λίγες ημέρες στην οικία των γονιών της. Στο πανάκριβο διαμέρισμα που απέκτησαν πριν από τρία χρόνια, στην περιοχή Τσέλσι του Λονδίνου, την ασύλληπτη διακόσμηση του οποίου ανέλαβε ο μετρ του είδους Φρανσουά Κατρού κάλεσε κάποιες από τις billionaire φίλες και συμμαθήτριές της προκειμένου να πιουν τσάι και να απολαύσουν cup cakes και μακαρόν. Στο πάρτι τσαγιού, το οποίο διέθετε μοναδικό art de la table με πορσελάνινα σερβίτσια και περίτεχνη διακόσμηση, την οποία είχε επιμεληθεί η καλόγουστη και φινετσάτη μητέρα της, ανταποκρίθηκαν περίπου 11 χρυσές γόνοι καλών οικογενειών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved