Κωνσταντίνος-Άννα Μαρία: Βόλτες με την «Αφρόεσσα»
VIP Life

Κωνσταντίνος-Άννα Μαρία: Βόλτες με την «Αφρόεσσα»

Ο καιρός πλέον επιτρέπει βαρκάδες και τι καλύτερο από θαλάσσιες βόλτες με την παραδοσιακή «Αφρόεσσα», το σκάφος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του Άννας Μαρίας...

Μπορεί ο χειμώνας να είχε πολλά ταξίδια και μετακινήσεις για το ζευγάρι, ήδη όμως από το Πάσχα οι δυο τους, σύμφωνα με τη real, βρίσκονται και πάλι στην μόνιμη κατοικία τους στο Πόρτο Χέλι. Λίγες ημέρες πριν πάρει μέρος στους διεθνείς αγώνες Spetses Classic Yacht Race με το σκάφος τους «Αφρόεσσα» στην κατηγορία παραδοσιακών σκαφών, το ζευγάρι απόλαυσε άλλη μια βόλτα με το εντυπωσιακό ξύλινο σκάφος του, το οποίο ναυπηγήθηκε στην Κοιλάδα της Aργολίδας και ήταν το δώρο του Κωνσταντίνου στην Αννα-Μαρία για τα γενέθλιά της, το 2006.
Ο Κωνσταντίνος θα συμμετέχει και φέτος στη «Ρεγκάτα» με την «Αφρόεσσα» στην κατηγορία παραδοσιακών σκαφών. Εκτός από τον ίδιο και την Άννα-Μαρία, καπετάνιος στο σκάφος θα είναι όπως και πέρυσι η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου μαζί με 14μελές πλήρωμα, στο οποίο μετέχουν οι παλαίμαχοι συναθλητές του Γιώργος Ζαΐμης και ο Οδυσσέας Εσκιτζόγλου.
Η περσινή τους συμμετοχή δεν πέρασε απαρατήρητη, εκτός από την τιμητική πλακέτα που τους απονεμήθηκε για το σκάφος κέρδισαν και το βραβείο για την «Καλύτερη Εμφάνιση Πληρώματος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved