Μαριάννα Γουλανδρή: Έγινε εθελόντρια δότρια μυελού των οστών
VIP Life

Μαριάννα Γουλανδρή: Έγινε εθελόντρια δότρια μυελού των οστών

Πόσο αναμεμειγμένη είναι η Μαριάννα Γουλανδρη με τους σκοπούς του συλλόγου που ξεκίνησε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη;

«Με τα χρόνια, ασχολούμαι όλο και περισσότερο με το όραμα της γιαγιάς μου για την Ελπίδα. Ξεκινάω, μάλιστα, ένα νέο project αυτό τον καιρό, για το οποίο ακόμη δεν μπορώ να πω πολλές λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα κάτι καινούριο έρχεται για το μέλλον του Συλλόγου. Η επόμενη γενιά θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή και θα κάνει τη διαφορά» τόνισε στο People.

Πρόσφατα έγινε εθελόντρια δότρια μυελού των οστών και νιώθει περήφανη γι' αυτό. «Η διαδικασία είναι απλή, σύντομη και εντελώς ανώδυνη, αλλά ακόμα κι αν δεν ήταν, και μόνο το γεγονός πως μέσα από αυτό θα μπορούσα να σώσω μια ζωή θα το έκανε να αξίζει τον πόνο» εξηγεί. Κι αν κάποιοι αναρωτιούνται πόσο εύκολο ήταν για ένα κορίτσι με μεγάλη οικογενειακή παράδοση στη ναυτιλία και τις επιχειρήσεις να πάρει ένα δικό της επαγγελματικό μονοπάτι, η Μαριάννα εξηγεί πως οι δικοί της τη στήριζαν πάντα στις αποφάσεις της. Έτσι, ήταν σχετικά εύκολο να επιλέξει το δικό της δρόμο.
Μοιράζοντας το χρόνο της ανάμεσα σε Λονδίνο και Αθήνα, δηλώνει λάτρης του ελληνικού πολιτισμού και των ελληνικών νησιών, ενώ αποκαλύπτει πως το φετινό καλοκαίρι θέλει να το περάσει κάπως διαφορετικά. «Μαζί με τους στενούς μου φίλους θέλω να πάμε σε ακριτικά ελληνικά νησιά, τα οποία δεν έχω επισκεφτεί στο παρελθόν. Μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα μέρη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved