Μαριέττα Χρουσαλά: «Ο Λέων είναι ο πρίγκιπας της ζωής μου»
VIP Life

Μαριέττα Χρουσαλά: «Ο Λέων είναι ο πρίγκιπας της ζωής μου»

Πριν από έναν μήνα, στις 5 Ιουνίου, η Μαριέττα Χρουσαλά γιορτάσανε με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα την 4η επέτειο του γάμου τους. Έχει περάσει από το μυαλό της ότι η ζωή της μοιάζει με το παραμύθι της Σταχτοπούτας;

«Όλα τα κορίτσια που παίζουν με τις κούκλες τους έχουν σαν παραμύθι ότι θα γνωρίσουν τον πρίγκιπα τους. Η κούκλα τους «παντρεύεται» εκείνον που τους άρεσα και αγαπάει. Ήθελα κι εγώ λοιπόν να βρω έναν άνθρωπο στη ζωή μου που να περνάμε ωραία, να ταιριάζουμε, να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, στα εύκολα και στα δύσκολα. Όλο αυτό ακούγεται ιδανικό, γι' αυτό και το έχουμε στο μυαλό μας σαν παραμύθι. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει μόνο με μένα. Κάθε κοπέλα ονειρεύεται να ζήσει μια αληθινή αγάπη, έναν πραγματικό έρωτα. Εγώ είμαι και λίγο ρομαντική» τόνισε στο ΟΚ.
-Δεν ήταν εμπόδιο ότι ανήκατε σε διαφορετικές κοινωνικές τάξεις;
«Έχουν άλλαξα πάρα πολύ οι εποχές όπου οι άνθρωποι χωρίζονταν ρατσιστικά σε κοινωνικές τάξεις. Πλέον βλέπεις αν σου ταιριάζει ένας άνθρωπος, αν έχετε τα ίδια πιστεύω, αν επικοινωνείτε, αν έχετε χημεία.»
-Ο Λέων δηλαδή είναι ο πρίγκιπας της ζωής σου;
«Τόσο πρόλογο έκανα. Δεν είναι; Εννοείται.»
-Τι σε έκανε να πεις: «Μαζί του θέλω να πέρασα την υπόλοιπη ζωή μου»;
«Πολλά. Το ήθος του, οι τρόποι του, η ευγένεια του, οι αξίες του ως άνθρωπος. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν όσοι τον ξέρουν. Ο Λέων με κέρδισε από την πρώτη στιγμή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved