Μαριέττα Χρουσαλά: Ο γάμος, η γνωριμία και οι ταμπέλες
VIP Life

Μαριέττα Χρουσαλά: Ο γάμος, η γνωριμία και οι ταμπέλες

Πόσο χρονών ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά όταν γνώρισε τον σύζυγό της;

«Ήμουν 23 χρόνων» απάντησε στο ΟΚ.
-Μετά από πόσο καιρό αισθάνθηκες ότι είναι ο ιδανικός;
«Από τα πρώτα μας ραντεβού είχα αισθανθεί διαφορετικά. Περνούσαμε πολύ ωραία, γελούσαμε, δεν καταλάβαινα πως περνούσε η ώρα. Κάθε φορά ανυπομονούσα πότε θα μου πει να κανονίσουμε κάτι και να βγούμε. Εκεί κατάλαβα ότι με αυτόν τον άνθρωπο μας δένει κάτι ξεχωριστό. Ξέρεις, αφού μεσολαβήσουν τα πρώτα ραντεβού όπου είσαι λίγο πιο μαζεμένος και αρχίζεις πια να γνωρίζεις τον άλλον, ανοίγεσαι σιγά σιγά διηγείσαι ιστορίες της ζωής σου και ανακαλύπτεις σταδιακά ότι ταιριάζεις.»
Εμπιστεύτηκες τον Λέοντα γρήγορα;
«Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που εμπιστεύεται κάποιον γρήγορα. Όμως, για τα δικά μου δεδομένα συνέβη σύντομα, να μοιραστώ δηλαδή πράγματα μαζί του. 'Ένιωθα ότι με καταλαβαίνει, ήμασταν πολύ κοντά στον τρόπο σκέψης.»
-Όταν αποφασίσατε να παντρευτείτε, είχες αγχωθεί πώς θα σε υποδεχθεί η οικογένεια του;
«Η οικογένεια του με είχε υποδεχθεί πολύ πριν παντρευτούμε. Είχαμε γνωριστεί εξάλλου, δεν είχαν κανένα θέμα. Δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τις ταμπέλες, ούτε ότι εργαζόμουν στην τηλεόραση. Έβλεπαν κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα μου και ότι με τον γιο τους είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Και εγώ τώρα το καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να βλέπεις το παιδί σου ευτυχισμένο. Αυτό έχει σημασία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved