Μαριέττα Χρουσαλά: Οι φίλες, η ζήλια και το ξεσκαρτάρισμα
VIP Life

Μαριέττα Χρουσαλά: Οι φίλες, η ζήλια και το ξεσκαρτάρισμα

Θα ήθελε μέσα στο 2015 να χαρίσει ένα αδελφάκι στη Μάργκω;

«Εννοείται, το θέλουμε πολύ» τόνισε η Χρουσαλά στο ΟΚ.
-Δεν είσαι πάντως έγκυος;
«Όχι δεν είμαι. Όμως, θέλουμε η Μάργκω να αποκτήσει αδελφάκι. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Δεν αγχωνόμαστε, είμαστε νέοι. Όποτε είναι να έρθει, θα έρθει.»
- Από τότε που παντρεύτηκες τον Λέοντα και δημιουργήσατε οικογένεια, έχεις αισθανθεί ότι υπήρξαν άνθρωποι από τον περίγυρο σου που σε ζήλεψαν;
«Προσπαθούσα πάντα να βρίσκονται δίπλα μας άνθρωποι που αγαπάνε εμένα και τον Λέοντα. Είναι φίλοι μας επειδή θέλουν το καλό μας. Αυτοί που είναι δίπλα μας χαίρονται με τη χαρά μας και στενοχωριούνται με τη λύπη μας. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω ότι συμβαίνει. Προσπαθώ να κάνω και εγώ το ξεσκαρτάρισμά μου. Δεν είναι εύκολο, ξέρεις.»
-Έχεις χάσει δηλαδή φίλες από τη ζωή σου;
«Δεν έχασα φίλες, με αυτή την έννοια. Με τον γάμο αλλάζουν οι ρυθμοί της ζωής σου. Δεν θα πεις στις 23.00 το βράδυ να πάρω μία φίλη μου να βγω, γιατί έχεις και έναν σύζυγο. 'Όταν παντρεύεσαι ενώ οι φίλες σου είναι ελεύθερες τότε ανατρέπονται κάποιες καταστάσεις. Για παράδειγμα, δεν μπορείς να τις ακολουθήσεις παντού. Εκείνες θα θέλουν να βγουν και να φλερτάρουν, εσύ όμως είσαι με τον σύζυγο σου.Θθα βγαίνετε και θα βλέπει ο σύζυγός σου τις φίλες σου να φλερτάρουν; Δεν θα το έκανα αυτό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved