Η Μαργαρίτα Παπανδρέου νοικιάζει το σπιτάκι του κηπουρού στο κτήμα στην Κορινθία
VIP Life

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου νοικιάζει το σπιτάκι του κηπουρού στο κτήμα στην Κορινθία

Η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα Παπανδρέου, νοικιάζει προς 50 ευρώ τη βραδιά ακόμη και το σπίτι του κηπουρού στο κτήμα της στην Αλμυρή Κορινθίας.


Η ενοικίαση γίνεται μάλιστα μέσω αγγελίας που ανάρτησε η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook. Τα τελευταία χρόνια η κυρία Παπανδρέου διαχειρίζεται επιχειρηματικά το «Κτήμα Μαργαρίτα», το οποίο έχει παραχωρήσει σε εταιρεία κέτερινγκ και λειτουργεί ως χώρος φιλοξενία εκδηλώσεων.
«Ιδιωτική, πλήρως εξοπλισμένη καμπίνα, με διπλό κρεβάτι, κουζίνα, κλιματιστικό. Πισίνα με θαλάσσιο νερό, απευθείας είσοδος στη θάλασσα. Διαθέσιμη με την ημέρα ή την εβδομάδα», γράφει η αγγελία που έχει ανεβάσει η κυρία Παπανδρέου αντί του ποσού των 50 ευρώ την ημέρα.
Στην ανακαινισμένη καλύβα με εξοπλισμό που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από ένα στούντιο, έχοντας από air condition μέχρι και κουζίνα για μαγείρεμα, μπορεί να φιλοξενηθεί άνετα ένα ζευγάρι, απολαμβάνοντας διακοπές μέσα στη φύση και κυρίως φθηνές.
Μπορεί όμως και να κάνει το μπάνιο του στην πισίνα όμως σε συγκεκριμένες ώρες κατά τις οποίες δεν τη χρησιμοποιεί η ίδια ή δεν ενοχλείται.
Σε άτομα του περιβάλλοντός της εκφράζει την πικρία της για τα επικριτικά σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για τον τέως πρωθυπουργό.
Τα τελευταία χρόνια η κυρία Παπανδρέου αξιοποιεί επιχειρηματικά το «Κτήμα Μαργαρίτα», καθώς το έχει παραχωρήσει με συμβόλαιο για εμπορική χρήση σε εταιρεία κέτερινγκ.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved