Μυστική επανασύνδεση για Αλεξιάδη-Αγούδημο
VIP Life

Μυστική επανασύνδεση για Αλεξιάδη-Αγούδημο

Εδώ και μια πενταετία η σχέση της Νάνσυς Αλεξιάδη και του Νίκου Αγούδημου έχει περάσει από 40 κύματα, με χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αναχωρήσεις και επιστροφές.

Η τραγουδίστρια έχει επανέλθει στις πίστες από τις αρχές του μήνα. Ανανεωμένη και λαμπερή, εμφανίζεται στο πλευρό τού Πάνου Καλλίδη στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι ψίθυροι για επανασύνδεσή της με τον πρώην σύντροφό της έχουν πάρει φωτιά. Η ίδια ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει την είδηση.
Πηγή από το στενό της περιβάλλον, ωστόσο, αποκαλύπτει στη Real: «Η Νάνσυ είναι πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη από ποτέ! Είναι μαζί με τον Νίκο και είναι ευτυχισμένοι!». Όσο για τις αποστάσεις που κρατούν από τη δημοσιότητα; «Οι ίδιοι ποτέ δεν επέλεξαν να στρέψουν τα φώτα πάνω τους», εξηγεί η ίδια πηγή και συνεχίζει: «Είναι πολύ καλά, συνεχίζουν να πορεύονται μαζί, χωρίς να δίνουν αφορμές για σχόλια και χωρίς ο ένας να παρεμβαίνει στις επαγγελματικές υποθέσεις του άλλου».
Εδώ και λίγες ημέρες, οπότε και η Νάνσυ μετακόμισε προσωρινά στη Θεσσαλονίκη λόγω των εμφανίσεών της εκεί, οι δυο τους βλέπονται αναγκαστικά λιγότερο. Η απόσταση ωστόσο είναι κάτι που έχουν μάθει να διαχειρίζονται αξιοποιώντας στο έπακρο τις στιγμές που μοιράζονται μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved