Κορίνα Βιντγκεστάιν: Η γυναίκα που απειλεί τον ισπανικό θρόνο
VIP Life

Κορίνα Βιντγκεστάιν: Η γυναίκα που απειλεί τον ισπανικό θρόνο

Η Κορίνα Βίντγκεστάιν είναι η γυναίκα που σύμφωνα με τα Μέσα στην Ισπανία απειλεί τον βασιλικό θρόνο.

Φέρεται να είναι η ερωμένη του Χουάν Κάρλος και η πέτρα του σκανδάλου που οδήγησε το βασιλικό ζευγάρι στο διαζύγιο.
«Γνώρισα τον βασιλιά κατά τη διάρκεια μια επίσκεψής μου για κυνήγι στην Ισπανία, το 2004. Μοιραζόμαστε μια βαθιά φιλία. Είναι άνθρωπος χαρισματικός, πολύ προσιτός και ανθρώπινος» είπε στο γαλλικό περιοδικό Paris Match.
Έπειτα από 35 χρόνια βασιλείας ο Χουάν Κάρλος διανύει τη χειρότερη περίοδο της ισπανικής μοναρχίας. Σωματικά καταβεβλημένος, «χτυπημένος» από τα οικονομικά σκάνδαλα της κόρης του Κριστίνα και του γαμπρού του, πρόσφατα χωρισμένος, δεν αντέχει και πολλά... άλλα.
«Ξέραμε από καιρό ότι ο Χουάν Κάρλος είχε ερωμένες. Αλλά τώρα αυτό έγινε δημόσιο και η αλλαγή είναι σοβαρή» αναφέρει ο ισπανικός Τύπος ο οποίος δημοσιεύει κάθε μέρα φωτογραφίες και λεπτομέρειες για την ζωή του ζευγαριού.
Η Κορίνα γεννήθηκε στη Φραγκφούρτη, παντρεύτηκε αρχικά τον πλούσιο βρετανό επιχειρηματία, τον Φίλιπ Αντικινς, στην συνέχεια τον Γκερτ Φλικ, δισεκατομμυριούχο κληρονόμο μια γερμανικής οικογένειας η οποία πλούτισε χρησιμοποιώντας εβραίους από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στα εργοστάσιά της και σε τρίτο της γάμο, παντρεύτηκε έναν πρίγκιπα της παλιάς αριστοκρατίας της Γερμανίας.
Με τον Χουάν Κάρλος γνωρίστηκε το 2004 στη Νότια Γερμανία. Οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο βασιλιάς τους της χάρισε ένα βραχιόλι από πλατίνα και στολισμένο με 10 διαμάντια το οποίο κοστίζει 2,5 εκατ. ευρώ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved