Δεν θα πιστεύετε γιατί ο Καίσαρης βαφτίστηκε … Κώστας
VIP Life

Δεν θα πιστεύετε γιατί ο Καίσαρης βαφτίστηκε … Κώστας

Συνήθως τα παιδιά παίρνουν το όνομα των παππούδων τους. Αυτό, δεν ισχύει στην περίπτωση του Κώστα Καίσαρη.

«Γεννήθηκα το 1940, παραμονές πολέμου, την ίδια χρονιά που γεννήθηκε και ο τότε βασιλιάς Κωνσταντίνος, που μετέπειτα έγινε φίλος μου, και για αυτό τον λόγο πήρα και το όνομά του. Ο πατέρας μου, δημοκράτης, η μητέρα μου, βενιζελική», εξήγησε στο Secret των Παραπολιτικών και συνέχισε: «Ο πατέρας μου ήταν γιατρός, ο οποίος με όλη τη σημασία της λέξεως ήταν ένας βιοπαλαιστής, που αγαπούσε την επιστήμη του. Η μητέρα μου ήταν από καλή οικογένεια, σχετικά πλούσια. Λέγονταν Βουράκηδες. Δόξα τω Θεώ, είχα ένα καλό ξεκίνημα στη ζωή μου. Πήγα σχολείο στην Ιόνιο Σχολή, τότε, η οποία ήταν κοντά στο σπίτι -ένα καλό σχολείο, στην ουσία γερμανοκρατούμενο.

Είχαμε κι εμείς εκείνη την εποχή τη δικιά μας Μέρκελ. Την κυρία Τρούντι, που έτσι και τολμούσες να την κοιτάξεις στα μάτια, έτρωγες τέτοιο ξύλο που δεν θυμάμαι να έχω φάει περισσότερο στη ζωή μου. Μετά από αυτό, πήγα και σπούδασα στην Ανωτάτη Βιομηχανική».

Ο επιχειρηματίας μίλησε και για το πώς ξεκίνησε την δική του δουλειά: « Στη συνέχεια, ο πατέρας μου μού έδωσε την ευχή του και με τα πολύ λίγα χρήματα που είχε ξεκίνησα τη δουλειά μου μαζί με τα αδέλφια της μάνας μου. Στα δύο χρόνια πάνω, κατάλαβα ότι τα κότσια μου αντέχανε να μπω σε μεγάλους πειρασμούς και έτσι αποφάσισα να κάνω τη δική μου δουλειά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved