Η σύζυγος του Παντελή Σφηνιά 14 χρόνια μετά τον χαμό του βρίσκει διέξοδο στην φιλανθρωπία
VIP Life

Η σύζυγος του Παντελή Σφηνιά 14 χρόνια μετά τον χαμό του βρίσκει διέξοδο στην φιλανθρωπία

Δεκατέσσερα χρόνια μοναξιάς και πένθους και χιλιάδες αναπάντητα «γιατί;».

Σήκωσε στους ώμους της το βάρος μιας τραγωδίας που δεν της αναλογούσε και ο χαμός του συζύγου της τη βύθισε σε βαθιά θλίψη. Η χήρα του Παντελή Σφηνιά, Γιούλη Σφηνιά-Κλωνιζάκη, ανέβηκε τον δικό της Γολγοθά.

Απομονώθηκε και μέσα από την επίπονη διαδρομή της μοναξιάς ανακάλυψε τον δρόμο της δικής της γαλήνης και παρηγοριάς. Η αγάπη της για τα μικρά παιδιά και η ανάγκη της να προσφέρει βοήθεια και συμπαράσταση σε όσους τη χρειάζονται έκαναν το χαμόγελο να επιστρέψει στα χείλη της. Η δύναμη της προσφοράς και της αλληλεγγύης τη βοήθησαν στην προσπάθεια της να βρει διέξοδο, αλλά και την πραγματική ουσία στη ζωή, μαθαίνοντας να μετατρέπει τον πόνο σε δράση και αγάπη.

Η Γιούλη Σφηνιά, μετά από πολλά χρόνια, κάνει δυναμικό «comeback», αλλά αυτή τη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό. Η γοητευτική μελαχρινή πριν από λίγες ημέρες έδωσε το «παρών» στο 15ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Helexpo Palace που διοργανώνει το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», με σκοπό να ενισχυθεί το έργο του. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο περίπτερο του Μανώλη Περατικού, όπου φορώντας μια κόκκινη ποδιά βοήθησε να πουληθούν τα προϊόντα που φτιάχνει ο τελευταίος για τα παιδάκια, αφού τα έσοδα πάνε στο σωματείο. Μπορεί να μην απέκτησε δικά της παιδιά, όμως η Γιούλη Σφηνιά είναι πάρα πολύ ευαίσθητη σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα που τα αφορούν και όποτε της δίνεται η ευκαιρία βοηθάει, χωρίς να το διατυμπανίζει.
Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved