Το στέμμα δεν κάνει την πριγκίπισσα!
VIP Life

Το στέμμα δεν κάνει την πριγκίπισσα!

Το στέμμα δεν κάνει την πριγκίπισσα! Γαλαζοαίματες με προίκα, σκάνδαλα και... ένοχα μυστικά που κάνουν άνω κάτω τα παλιάτια!


Ξεκινάμε με την Κριστίνα της Ισπανίας, της κόρης της βασίλισσας Σοφίας και του Χουάν Κάρλος, η οποία ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον Ινάκι Ουρνταγκαρίν, με τον γάμο τους να εξελίσσεται σε τεράστιο φιάσκο. Το σκάνδαλο διαφθοράς και απάτης στο οποίο ενέπλεξε τη σύζυγό του δεν την έχει κάνει μόνο υπόδικη, αλλά έχει πλήξει και ανεπανόρθωτα την πριγκιπική εικόνα της και τις σχέσεις της με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.
Συνεχίζουμε με την Καλίνα της Βουλγαρίας, την μοναχοκόρη του εξόριστου τσάρου Συμεών του Β' της Βουλγαρίας. Κάποτε ξύρισε τα μαλλιά της επειδή έχασε ένα στοίχημα. Εμφανίστηκε σε επίσημη χοροεσπερίδα με πορτοκαλί μαλλιά και τα μίντια όταν αναφέρονται σε εκείνη χρησιμοποιούν συνήθως επίθετα όπως «προκλητική». Ο γάμος της με τον Ισπανό τυχοδιώκτη Κίτιν Μουνιόθ, πρώην κομάντος δεν άκουσε και τα καλύτερα... σχόλια.
Η Μαξίμα της Ολλανδίας κατάφερε να προκαλέσει σάλο στο παλάτι με τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του πατέρα της. Ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Βίλεμ Αλεξάντερ παντρεύτηκε την τραπεζίτισσα Μαξίμα από την Αργεντινή, το 2001. Ο πατέρας της φερόταν ότι ήταν μέλος της σκληρής στρατιωτικής χούντας. Ο ίδιος έχει αρνηθεί κάθε συμμετοχή του στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εκείνη την εποχή και δεν παρέστη στον βασιλικό γάμο για να μην προκαλέσει.
Όταν το 2004 ο πρίγκιπας Φελίπε της Ισπανίας ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη Λετίθια Ορτίθ Ροκασολάνο, η οποία ήταν παρουσιάστρια ειδήσεων άφησε τους γαλαζοαίματους και όχι μόνο άναυδους. Δεν ήταν η δημοσιογραφική ιδιότητά της που «χτύπησε» άσχημα, αλλά το γεγονός ότι δεν είχε τα «φόντα» να γίνει σύζυγος διαδόχου. Είχε κάνει σχέση με Νοτιοαμερικανό ροκ σταρ, αποτυχημένο γάμο με δάσκαλο γυμνασίου, αλλά και μία ημίγυμνη φωτογράφιση για τις ανάγκες του εξωφύλλου ποπ άλμπουμ. Πρόσφατο βιβλίο για την ζωή της κάνει λόγο για χρήση ναρκωτικών και μυστική έκτρωση στην εφηβεία της.
Η Βικτόρια της Σουηδίας από την πλευρά της μπορεί να είναι μορφωμένη και πολύ έξυπνη, ωστόσο δεν άντεξε την πίεση του να είναι καθωσπρέπει και το 1996 αποκαλύφθηκε ότι έπασχε από ανορεξία. Ο γάμος της το 2010 με τον Ντάνιελ Γουέστλινγκ, τον πρώην προσωπικό γυμναστή της, έγινε θέμα συζήτησης.
Η Μάρτα Λουίζ της Νορβηγίας, είναι η μεγαλύτερη αδερφή του Χάακον και γνωστή για τα χίπικα καμώματά της. Δημιούργησε οικογενειακή επιχείρηση διασκέδασης και έχει τραγουδήσει με τη χορωδία Γκόσπελ του Οσλο. Υποστηρίζει πως μπορεί να επικοινωνεί με ζώα και αγγέλους.
Η Μέτε Μαρίτ της Νορβηγίας είχε άτακτη ζωή. Είναι πρώην σερβιτόρα και ανύπαντρη μητέρα ενός παιδιού, το οποίο απέκτησε με κατάδικο έμπορο ναρκωτικών. Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και παντρεμένος με στριπτιζέζ που είχε τα μισά του χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved