Καταραμένη δυναστεία!
VIP Life

Καταραμένη δυναστεία!

Η ιστορία της συγκεκριμένης οικογένειας κρύβει πίσω από την χλιδή και την λάμψη μια πολύ τραγική ιστορία, αλλά και πολύ δυστυχία που πλήττει γενεές και γενεές.

Ακόμη ένα κεφάλαιο στην τραγική ιστορία της οικογενείας Γκετί γράφτηκε με τον αναπάντεχο θάνατο του 47χρονου Άντριου Γκετί στο μπάνιο της βίλας του στο Χόλιγουντ.
Ναρκωτικά, θάνατοι, σκάνδαλα και απαγωγές έχουν συγκλονίσει τις ζωές σχεδόν όλων των μελών της μεγάλης αμερικανικής δυναστείας πετρελαίων μέχρι σήμερα όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της καθημερινή εφημερίδα.
Από πού να ξεκινήσει κανείς και πού να τελειώσει...
Ο μισάνθρωπος Ζαν Πολ Γκετί ήταν τόσο τσιγκούνης που έβαλε καρτοτηλέφωνο στους διαδρόμους του σπιτιού του στο Σάρεϊ!
Στα έξι παιδιά που απέκτησε φερόταν με απίστευτη απαξίωση. Δεν πήγαινε ούτε καν στους γάμους τους. Δεν πήγε ούτε καν στην κηδεία του μικρότερου γιου του Τίμι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 12 ετών από όγκο στον εγκέφαλο. Μάλιστα η μητέρα του Τίμι υποστηρίζει ότι παραπονέθηκε ακόμα και για την κάλυψη των ιατρικών του εξόδων!
Ο μεγαλύτερος γιος, Τζορτζ, προσπάθησε τόσο πολύ να κερδίσει την εκτίμηση του πατέρα του ώστε από το στρες και την πίεση οδηγήθηκε τελικά στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, φεύγοντας από τη ζωή το 1973 από υπερβολική δόση.
Ο δεύτερος γιος του Ζαν Πολ Γκετί, Ρόναλντ, βρέθηκε αποκληρωμένος επειδή η μητέρα του και τρίτη σύζυγος του μεγιστάνα Αντολφίν τόλμησε να του ζητήσει διαζύγιο, όταν εκείνος είχε βρει ήδη την τέταρτη σύζυγό του.
Ο Ζαν Πολ Γκετί τζούνιορ, ο τρίτος κατά σειρά γιος του, στράφηκε από μικρή ηλικία στο αλκοόλ. Όταν γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του, την Ολλανδή ηθοποιό και κοσμική περσόνα των 60s Ταλίθα Πολ, βυθίστηκαν και οι δυο στον κόσμο των ναρκωτικών. Μετά τον θάνατο εκείνης από υπερβολική δόση, ο Ζαν Πολ Γκετί τζούνιορ απομονώθηκε στην Αγγλία. Ο πατέρας του τού έκοψε τη χρηματοδότηση, τονίζοντας πως «ένας Γκετί δεν μπορεί να είναι ναρκομανής».
Το 1973, ο Ζαν Πολ Γ', έπεσε θύμα απαγωγής από τη μαφία στη Ρώμη. Όταν οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα ύψος 16.000.000 αρνήθηκε να πληρώσει μέχρι που έλαβε ταχυδρομικά το... ένα αυτί του Ζαν Πολ Γ'.
Έκτοτε ο Ζαν Πολ Γ' στράφηκε στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, μέχρι που υπέστη κίρρωση του ήπατος και εγκεφαλικό το 1981. Βγήκε από το κώμα έπειτα από έξι εβδομάδες τυφλός και παράλυτος από τον λαιμό και κάτω. Η επικοινωνία του με τον κόσμο περιοριζόταν σε άναρθρες κραυγές μέχρι και τον θάνατό του, το 2011, σε ηλικία 54 ετών.
Ο πατέρας του Αντριου Γκετί, Γκόρντον πούλησε την Getty Oil στα μέσα της δεκαετίας του '80, και πήγε στο Σαν Φρανσίσκο για να αφοσιωθεί στη φιλανθρωπία και τη σύνθεση κλασικής μουσικής. Το 1999 ωστόσο αποκαλύφθηκε ότι είχε μια δεύτερη, κρυφή ζωή στο Λος Αντζελες όπου είχε δημιουργήσει οικογένεια με την ερωμένη του Σίνθια Μπεκ. Αναγνώρισε τα τρία εξώγαμα παιδιά του, αλλά παρέμεινε παντρεμένος με τη σύζυγό του και μητέρα του αδικοχαμένου Αντριου, Αν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved