Έρχονται τον Μάιο οι Ριμπολόβλεφ
VIP Life

Έρχονται τον Μάιο οι Ριμπολόβλεφ

Τον ερχομό τους στον Σκορπιό ετοιμάζουν ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Εκατερίνα.

Ο Ρώσος μεγιστάνας, αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο του Ακτίου με το ιδιωτικό του αεροσκάφος και από εκεί να συνεχίσει οδικώς μέχρι το Σκορπιό σύμφωνα με το Ciao. Μάλιστα σχεδιάζει νέες μεγάλες και πανάκριβες αλάνες στο νέο του απόκτημα. Στον Σκορπιό βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις ετοιμασίες για την υποδοχή του και τα συνεργεία δουλεύουν μερόνυχτα ώστε να τα βρει όλα όπως ακριβώς τα βάλει και τα έχει παραγγείλει.

Ο Ρώσος μεγιστάνας και η κόρη του αγαπούν την πολυτέλεια και δεν το κρύβουν.

Όταν ο Ριμπολόβλεφ βρίσκεται στο Σκορπιό, όπως άλλωστε και η κόρη του, αφού οι Ριμπολόβλεφ μπορεί να αποφεύγουν ευλαβικά τους παπαράτσι, όμως δεν φείδονται καθόλου των μέσων προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους και να επιδείξουν το μέγιστο βαθμό χλιδής στο νέο τους απόκτημα.

Πληροφορίες από τα συνεργεία που εργάστηκαν και φέτος για τη συντήρηση και την αναμόρφωση του Σκορπιού, αναφέρουν ότι μπορεί να μην πειράχτηκε εξωτερικά η περίφημη ροζ βίλα στην οποία έμενε και ο Ωνάσης, μέσα όμως δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα το παλιό σπίτι.

Όλα τα έπιπλα έχουν αλλαχθεί και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την ανακαίνιση του χώρου είναι ότι καλύτερο και ακριβότερο μπορεί να αγοράσει το χρήμα. Το ίδιο αναφέρουν και για τους περιβάλλοντες χώρους και τους κήπους του νησιού, οι οποίοι έχουν αναμορφωθεί εντελώς, ώστε να ταιριάζουν στα γούστα της Εκατερίνας.

Αυτό που είναι το πιο εντυπωσιακό απ' όσα βέβαια είναι τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που παίρνει ο Ρώσος μεγιστάνας κάθε φορά που έρχεται στο Σκορπιό: Ο κόλπος του λιμανιού «κλείνει» με σημαδούρες όταν η θαλαμηγός του Ρώσου και της κόρης του δέσει στο λιμάνι του Σκορπιού.

Υπάρχουν πληροφορίες για βατραχανθρώπους που "περιπολούν" γύρω από τις παραλίες του νησιού, αλλά και σκάφη του λιμενικού που περιπλέουν αυτού, προκειμένου ο πλούσιος και διάσημος ιδιοκτήτης του να μην κινδυνεύσει από τίποτα και από κανέναν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved