Ο μυθικός γάμος του Mr Nammos στην λίμνη Κόμο
VIP Life

Ο μυθικός γάμος του Mr Nammos στην λίμνη Κόμο

Στη βίλα του μεγιστάνα ιδιοκτήτη του Virgin Group, Ρίτσαρντ Μπράνσον ο Ζαννής Φραντζέσκος παντρεύτηκε τη σύντροφό του. Δίπλα στην έπαυλη του Τζορτζ Κλούνεϊ έγις ο παραμυθένιος γάμος-έκπληξη με guest star τον δημοφιλή Γάλλο τραγουδιστή Ντανί Μπριγιάν.

Βράδυ Τετάρτης, 29 Απριλίου, Μιλάνο. Στη Via Monte Napoleone, ο Ζαννής Φραντζέσκος, ένας εκ των τριών συνιδιοκτητών του πλέον θρυλικού μυκονιάτικου beach bar-restaurant «Nammos» και ορκισμένος εργένης, συνόδευε τη μέλλουσα σύζυγό του, Βερόνικα Πάστρα, των κοσμηματοπωλείων «V&O» και «Pastras» σε μια βόλτα.
Κάνοντας συνεχώς στάσεις για window shopping, διέσχιζαν αργά τον δρόμο με τις λαμπερές μπουτίκ διάσημων μόδιστρων και τα πανάκριβα brands πολυτελείας. Λόγω του προχωρημένου της ώρας τα ρολά των καταστημάτων ήταν κατεβασμένα. Ο επιχειρηματίας είχε καταφέρει να πείσει τη σύντροφό του, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, να τον συνοδεύσει σε έναν μικρό βραδινό περίπατο λέγοντάς της ότι δήθεν δεν αισθανόταν καλά μετά το δείπνο.
Δέκα λεπτά περιπάτου ήταν αρκετά για να μπει σε πλήρη εφαρμογή το αλά Χόλιγουντ σχέδιο του Ζαννή προκειμένου να της ζητήσει και επίσημα να γίνει γυναίκα του. Ξαφνικά, ένας κάμεραμαν πετάχτηκε από μια γωνία έξω από το κοσμηματοπωλείο του Cartier και άρχισε να σημαδεύει σταθερά με τον φακό του το ζευγάρι στα 30 μέτρα. Η σύντροφος του Ζαννή πανικοβλήθηκε από τον έντονο φωτισμό, ενώ ο επιχειρηματίας έδειχνε δήθεν να έχει αιφνιδιαστεί για να μην αποκαλυφθούν οι προθέσεις του. Καθώς πλησίαζαν, τα ρολά του κοσμηματοπωλείου ανέβηκαν, οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα και καμιά δεκαριά υπάλληλοι συνοδεία σεκιούριτι έκαναν την εμφάνισή τους.
Στα ενδότερα του καταστήματος, υπό τους ήχους του «Appu­tamento» της Ορνέλα Βανόνι, ο Ζαννής προσέφερε στη Βερόνικα ένα μονόπετρο δαχτυλίδι, παντοτινό σύμβολο δέσμευσης και έκφρασης αγάπης, ενώ οι υπάλληλοι του Cartier -αυτόπτες μάρτυρες της καλοστημένης έκπληξης- χειροκροτούσαν. Οπως αποκαλύπτουν άτομα που γνωρίζουν, το δαχτυλίδι, το οποίο ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας είχε φροντίσει να παραγγείλει εβδομάδες νωρίτερα, είναι όχι μόνο ιδιαίτερου γούστου αλλά και ιδιαίτερης αξίας, αφού όπως λέγεται η τιμή του άγγιξε τις 100.000 ευρώ.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή η μέλλουσα νύφη, δεν γνώριζε το παραμικρό για τις ενέργειες του συντρόφου της. Σε όποιον της ευχόταν «με το καλό», εκείνη απαντούσε ότι αν παντρευόταν τη συγκεκριμένη ημερομηνία σίγουρα θα ήταν η πρώτη που θα το γνώριζε. Μάλιστα ο επιχειρηματίας για να θολώσει τα νερά της είχε προτείνει να φύγουν για ένα τριήμερο χαλάρωσης στο Λονδίνο ή το Μιλάνο. Μέχρι και την άφιξή τους πίστευε ότι η διαμονή τους στη Μέκκα του στυλ θα περιοριζόταν σε μερικές κοντινές βόλτες στις μπουτίκ και τα εστιατόρια της πόλης.
Στο μεταξύ η οικογένεια Πάστρα κάθε φορά που ζητούσε την ακριβή ημερομηνία του μυστηρίου λάμβανε από τον μελλοντικό γαμπρό της την απάντηση-γρίφο: «Θέλω να μου έχετε εμπιστοσύνη γιατί τη Βερόνικα την αγαπώ. Θα υπάρξει γάμος πριν από τα γεννητούρια τον Σεπτέμβριο. Αφήστε με να τα κανονίσω όπως εγώ νομίζω. Εκείνο που επιθυμώ είναι να κάνω τον γάμο μου μυθικό. Οταν έχω διοργανώσει τους ωραιότερους γάμους στο "Νammos", δικαιούμαι να στήσω για τη γυναίκα των ονείρων μου ό,τι πιο ωραίο... Ο γάμος μας θα παραπέμπει σε παραμύθι».
Το επόμενο πρωί Ζαννής έπεισε τη Βερόνικα να νοικιάσουν σοφέρ και λιμουζίνα για ένα ρομαντικό road trip μέχρι την τουριστικά δημοφιλή από τους ρωμαϊκούς ακόμη χρόνους λίμνη Κόμο. Εκεί όπου βρίσκεται και η βίλα του ζεύγους Κλούνεϊ, το οποίο πριν από λίγες ημέρες απασχόλησε εκ νέου την επικαιρότητα, όταν ο δήμαρχος της περιοχής, Ρομπέρτο Πότσι, απείλησε με πρόστιμο 500 ευρώ όποιον πλησιάσει και ενοχλήσει με οποιονδήποτε τρόπο το διάσημο ζευγάρι.
Οι δύο τους είχαν επισκεφθεί το Κόμο και πέρυσι, και μάλιστα όπως είχε εξομολογηθεί η Βερόνικα σε φίλους της είχε μείνει ενθουσιασμένη από τη φυσική ομορφιά του τοπίου και τις εντυπωσιακές επαύλεις που έχουν χτιστεί στις όχθες της λίμνης. Μία από αυτές ανήκει στον ιδιόρρυθμο μεγιστάνα Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον και προσφέρεται για ενοικίαση με ελάχιστο κόστος 90.000 ευρώ τη βραδιά.
Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τετάρτης, την ίδια ακριβώς στιγμή που ο Ζαννής ζητούσε από τη Βερόνικα το χέρι της, στα κινητά τηλέφωνα των στενών συγγενών και φίλων του εμφανίστηκε ένα sms, το περιεχόμενο του οποίου ενημέρωνε για τα χαρμόσυνα νέα, αλλά και για τα ήδη κλεισμένα αεροπορικά εισιτήρια μέσω των οποίων την επόμενη κιόλας ημέρα θα πήγαιναν κοντά στο μελλόνυμφο ζευγάρι.
Είχαν μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή τους για να ετοιμαστούν αλλά και να ακυρώσουν πιθανές προγραμματισμένες εξορμήσεις λόγω του τριημέρου της Πρωτομαγιάς προκειμένου να ταξιδέψουν εκτάκτως στο Μιλάνο για να δώσουν το «παρών» στην πιο σημαντική στιγμή του φιλικού τους ζευγαριού. Οι γονείς της νύφης είχαν ήδη κλείσει τα εισιτήριά τους για τη Μύκονο όταν πήραν το μήνυμα που θα ανέτρεπε -για τον καλύτερο λόγο- τα σχέδιά τους.
Η μητέρα της νύφης, Ηβα Πάστρα, έχοντας προβλέψει τη διάθεση του μέλλοντα γαμπρού της για ευχάριστα απρόοπτα, ήταν έτοιμη από καιρό. Είχε ήδη διαλέξει μπριγιαντένια κοσμήματα για την κόρη της από τον οίκο τους, είχε φροντίσει για το επίσημο dress code της οικογένειας Πάστρα και είχε κάνει ρεπορτάζ αγοράς για λευκές τουαλέτες που παρέπεμπαν σε νυφικό. Και όλα αυτά χωρίς η κόρη της να γνωρίζει το παραμικρό.
Φτάνοντας στη λίμνη Κόμο, ο Ζαννής και η ανυποψίαστη ακόμα νύφη νοίκιασαν ένα μικρό πλοιάριο για να τους μεταφέρει στην απέναντι όχθη. Η Βερόνικα υπέθετε ότι τελικός προορισμός τους ήταν το ξενοδοχείο που είχαν επιλέξει και την τελευταία φορά που είχαν επισκεφθεί τη λίμνη. Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος, καθώς το πλοιάριο τους οδήγησε όχι στο ξενοδοχείο αλλά στο μικρό νησάκι πάνω στο οποίο είναι χτισμένη η πολυτελής βίλα του Ρίτσαρντ Μπράνσον, η περίφημη «La Cassinella».
Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο, όταν εκεί η ευτυχής εγκυμονούσα νύφη αντικρίζει τους γονείς της, τα μέλη της οικογένειας του μέλλοντος συζύγου της καθώς και λίγους στενούς τους φίλους. Καθώς δεν γνώριζε τις λεπτομέρειες της υπερπαραγωγής που είχε ετοιμάσει ο σύντροφός της, του ζητά την άδεια να ενημερώσει αμέσως τους γονείς της για την πρόταση γάμου που είχε προηγηθεί. Εκείνος επιμένει να μην τους πει ακόμα τίποτα «για να μη χαλάσει η έκπληξη».
«Τους κάλεσα εδώ γιατί το Σάββατο παντρευόμαστε», της εξήγησε, ωστόσο αργότερα εκείνη προσπαθούσε ταυτόχρονα να το συνειδητοποιήσει αλλά και να συλλάβει το άριστα οργανωμένο σχέδιο του συντρόφου της, ο οποίος είχε φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, από τον στολισμό της έπαυλης μέχρι το φόρεμα που θα έβαζε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της, ραμμένο με γαλλική δαντέλα και κατάλληλο για την περίσταση λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Λίγες ώρες νωρίτερα το προσωπικό είχε φροντίσει για τη μετατροπή της εισόδου της βίλας σε χώρο κατάλληλο για την ανταλλαγή των γαμήλιων όρκων.
Η νύφη έφτασε μέσα σε ένα μικρό γραφικό σκάφος με το όνομα της βίλας, συνοδεία του πατέρα της και του αδελφού της, ενώ το ζευγάρι ένωσε με τα δεσμά του γάμου ένας πάστορας με μάρτυρες την αδελφή της, Ολγα Πάστρα, σχεδιάστρια κοσμημάτων, και τον αδελφό του γαμπρού, Νικόλα Φραντζέσκο, αρχιτέκτονα και κατασκευαστή πολυτελών κατοικιών στη Μύκονο και όχι μόνο.
Νωρίς την ίδια ημέρα, στο πρόγραμμα που είχε μοιραστεί στους 15 περίπου καλεσμένους, αναγραφόταν και η παρουσία ενός προσώπου-έκπληξη το οποίο θα τραγουδούσε αποκλειστικά για το ζευγάρι. Οι περισσότεροι είχαν υποθέσει ότι αυτό το πρόσωπο θα ήταν ο Αντώνης Ρέμος λόγω της φιλίας του με τον Ζαννή. Ωστόσο, από τα σκαλιά της έπαυλης εμφανίστηκε ο δημοφιλής Γάλλος ποπ σταρ Ντανί Μπριγιάν, ο οποίος ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους ερμηνεύοντας μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες του.
Έκπληξη όμως αποτέλεσε και η επιλογή ελληνικής μουσικής, η οποία στη συνέχεια ανέβασε το κέφι ως είθισται σε ανάλογες περιστάσεις. Μόνη παράκληση του γαμπρού ήταν οι καλεσμένοι να μην τραβήξουν φωτογραφίες με τα κινητά προκειμένου να περιορίσει την έκθεση στη δημοσιότητα που θα έφερνε η είδηση του γάμου του στη λίμνη Κόμο. Μονάχα ο ήχος των ελικοπτέρων που είχε μισθώσει ο οικοδεσπότης για την αποκλειστική μεταφορά των καλεσμένων του, έστω και την τελευταία στιγμή στο νησί, διέκοπτε ενίοτε το γαμήλιο γλέντι.
Πηγή: Thema People


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved